Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/02/2023
Festival Muzică

Biletele la Robbie Williams și Sam Smith de la Summer in the City sunt disponibile și pentru fiecare zi de festival

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Biletele la Robbie Williams și Sam Smith de la Summer in the City sunt disponibile și pentru fiecare zi de festival Share Biletele la Robbie Williams și Sam Smith de la Summer in the City sunt disponibile și pentru fiecare zi de festival
Biletele la Robbie Williams


Biletele la Robbie Williams și Sam Smith de la Summer in the City sunt disponibile și pentru fiecare zi de festival

Biletele la Summer in the City, cel mai așteptat festival al verii din București, au devenit disponibile și în varianta de day tickets, nu doar ca abonament de festival. Headlinerii celor două seri sunt Robbie Williams și Sam Smith cărora li se alătură Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts și mulți alții care vor fi anunțați în curând. Festivalul are loc între 3 și 4 iunie în Piața Constituției din București. Robbie Williams va concerta pe 3 iunie iar Sam Smith pe 4 iunie.

Biletele la Robbie Williams și Sam Smith de la Summer in the City sunt disponibile și pentru fiecare zi de festival

Astfel fanii pot opta pentru ziua în care concertează artistul lor preferat sau pentru un abonament de două zile, în funcție de preferințe. Prețurile pentru o singură zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General și ajung până la 1679 lei pentru categoria VIP. Biletele sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro și pe summercity.ro

Biletele la Robbie Williams

Cel mai mare entertainer al erei sale, Robbie Williams revine la București după show-ul sold out din aceeași locație din 2015. Hituri precum „Let Me Entertain You”, „Angels”, „Millenium”, „She’s the One”, „I’ve Been Expecting You” precum și multe altele vor fi cantate din nou în Piața Constituției într-un concert „full length”.

Biletele la Robbie Williams
Robbie Williams

Robbie deține și Guiness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vândute într-o singură zi, pe lângă faptul că șase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vândute în Marea Britanie. Cu 7 single-uri numărul 1 în Marea Britanie și 14 albume de studio numărul 1, 18 Brit Awards și trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari artiști ai momentului dar si din istorie.

Biletele la Robbie Williams
Robbie Williams

Sam Smith este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari artiști britanici ai tuturor timpurilor. Cu un Oscar și patru premii Grammy, Sam a primit un American Music Award și un Glob de Aur. Un artist complex ale cărui melodii au adunat miliarde de vizualizări pe platformele de streaming, vine pentru prima dată la București!

Biletele la Robbie Williams
Sam Smith

Pe scena din Piata Constitutiei la Festivalul Summer in the City vor rasuna „ I’m not the only one”, „Too Good at Goodbyes” sau „Dancing with a Stranger.” Cea mai recentă colaborare a sa cu Kim Petras pe piesa „Unholy”, i-a adus deja primul loc în topurile din Statele Unite, piesa urmând să fie prezentă pe următorul său album, „Gloria”, album care va fi lansat în 2023 și de pe care vom auzi câteva piese la București. Sam Smith va oferi fanilor un concert complet „full length” la festivalul Summer in the City.

Summer in the City este un festival organizat de Marcel Avram și D&D East Entertainment

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută