Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/01/2023
Artă & Cultură / Performing arts Viața Orașului

Care sunt spectacolele lunii februarie la Opera Națională Română din Iași

Laura Cozmîncă De Laura Cozmîncă
Comentarii Care sunt spectacolele lunii februarie la Opera Națională Română din Iași Share Care sunt spectacolele lunii februarie la Opera Națională Română din Iași
Opera Națională Română din Iași


Opera Națională Română din Iași începe luna februarie cu două reprezentații ale mult așteptatei operete Văduva veselă de Franz Lehár, spectacol ce poartă semnătura regizorală inconfundabilă a maestrului Andrei Șerban.

Program februarie Opera Iași

După impresionantul turneu în Italia, Baletul Operei ieșene prezintă spectacolul Lacul lebedelor de Piotr llici Ceaikovski și pe scena de acasă.

Pentru ziua de 14 februarie, Opera a pregătit un recital care a stârnit un interes deosebit. Evenimentul Muzică de film și musical în recital va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iași.

Cei mici sunt invitați în fascinanta poveste a Zânei păpușilor pe 18 februarie, de la ora 11:00, în Sala „Radu Beligan” a Ateneului Național Iași.

Capodopera verdiană La Traviata va putea fi revăzută luna viitoare în dublă reprezentație, pe 22 și 23.

Opera bufă Il barbiere di Siviglia de Gioachino Rossini încheie programul de evenimente artistice din luna iubirii.

Biletele de intrare la spectacolele lunii februarie pot fi achiziționate de pe operaiasi.ro și de la Agenția situată în foaier.

sursă: operaiasi.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută