Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/01/2023
Lifestyle Muzică

ADventure Hotspot release party în Club Control

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii ADventure Hotspot release party în Club Control Share ADventure Hotspot release party în Club Control
ADventure Hotspot release party în Club Control


Marți, 24 ianuarie, începând cu ora 14.00, Club Control devine gazda unor activități dintre cele mai variate, organizate cu ocazia ”ADventure Hotspot release party!”

✦ K not K – live show ✦ The Rabbit King dj set ✦ Movie screening ✦ Exhibition ✦ 24 ianuarie / 2 p.m. – 9 p.m. / Control Club

ADventure Hotspot este o platformă de publicitate și evenimente menită să reunească publicul și brandurile, să formeze o comunitate care împărtășește aceleași valori și convingeri în ceea ce privește viața, natura, pasiunea, adrenalina, conceptul de mindfulness și well-being. ADventure Hotspot este un concept creat de InSync Agency.

Evenimentul culminează într-un vibe electronic energizant prin concertul spectaculos al duo-ului K not K și dj set-ul producătorului The Rabbit King. Totodată propune și o doză de chill și armonie livrată la amiază, printr-o proiecție de film, discuții și o zonă de expoziție și instalații.

Program:

14.00h ▲ brand expo featuring: SwitchShop.ro, Amont Chalet, Portal Village, Cervus Măgura

14.00h ▲ Talk about mindfulness – by Carlos L`Abbate / Yoga of Presence

16.00h ▲ The Rabbit King (terrace dj set)

20.00h – 21.00h ▲ K not K (concert)

Noutăți aici: FB event

Participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile, respectând regulile de access specifice clubului Control: www.control-club.ro/regulament/

Disclaimer: La acest eveniment se vor face fotografii și se vor filma scurte secvențe video. Participarea la eveniment reprezintă acceptarea faptului că este posibil să apăreți în materialele vizuale realizate pentru a prezenta atmosfera din cadrul acestui eveniment și pentru promovarea ulterioară a comunității ADventure Hotspot.

ADventure Hotspot își propune să te scoată din spațiul virtual, din zona de visare și planificare a evadării și să te încurajeze să te alături semenilor tăi, celor dispuși să exploreze și să trăiască viață din plin!

ADventure Hotspot release party în Club Control

SPECIAL PERFORMANCES:

LIVE SHOW

Duo-ul K not K , proiect lansat sub numele Karpov not Kasparov, captivează printr-un sound electronic optimist imprimat cu arome orientale și inserții de classic jazz. Printr-o compoziție atent gândită, asemenea unui joc de șah, K not K seduce publicul cu o muzică dansantă și deopotrivă melodică. Performance-urile lor poartă amprenta unei energii creative inepuizabile, de la faza de concept, până la ultimul detaliu de coregrafie și decor.

În decursul celor 8 ani de activitate, K not K a concertat în 38 de țări europene, ducând show-ul pe scene de club sau culturale, muzee, galerii de artă, dar și la festivaluri importante, împărțind scena cu trupe  precum GusGus, Underworld, AltinGun, Poni Hoax etc.

Cel de-al treilea material discografic al trupei, EP-ul Memory (2021) a fost difuzat de BBC 6. În prezent trupa definitivează varianta completă a albumului care urmează să fie lansat în primăvara acestui an.

www.knotk.com
www.instagram.com/k.not.k

DJ SET

Prin producțiile sale vibrante, mixând ritmurile exuberante cu tonalitățile abisale, The Rabbit King explorează și trece întodeauna dincolo de pragul muzicii electronice de dans.

La finalul lui 2022, TRK a revenit cu un nou EP intitulat „The VooDoo That I Do Do”, o compilație de trei piese care pendulează între deep și tech house. The Rabbit King își lansează publicul în călătorii sonore fascinante, fie că vorbim despre live performance-urile sale sau despre dj-set-urile electrizante, în club sau pe scenele unor festivaluri precum Sunwaves, Electric Castle, Untold, 3 Smoked Olives ori Yaga Festival.

https://linktr.ee/therabbitking
www.instagram.com/charlierabbitking

PROIECȚIE FILM

Ajuns anul acesta la ediția cu numărul 8, Alpin Film Festival este un eveniment cultural internaţional de film, carte și fotografie, care îşi propune să promoveze civilizația montană cu valorile ei patrimoniale, turistice, ecologice, economice, sportive și educative.

Începând din anul 2020, festivalul face parte din prestigioasa asociație mondială IAMF – International Alliance for Mountain Film, ce reunește 27 de evenimente cinematografice din 20 de țări de pe 5 continente. Ediția din 2023 a Alpin Film Festival se va desfășura în luna septembrie, la Brașov, Predeal și Râșnov.

www.alpinfilmfestival.ro
www.instagram.com/alpinfilmfestival

MINDFULNESS TALK

Născut în Argentina, Carlos L`Abbate este autorul cărții „About Presence”, profesor de yoga și meditație stabilit în București. Prin cursurile sale de Yoga of Presence, discuțiile tematice, retreat-urile sau workshop-urilor in-company, Carlos s-a dedicat încercării de a-i ajuta pe oameni să înțeleagă sensul conceptului că „în viață există mai mult decât se vede”. În prezentarea sa, Carlos ne va reaminti despre experiența și importanța momentului prezent, apoi va puncta pilonii de bază pentru o rutină sănătoasă și câteva tehnici care ajuta mintea să se liniștească.

www.linktr.ee/yogaofpresence
www.instagram.com/yoga_of_presence

SPECIAL GUESTS:

Deși a pornit la drum ca un furnizor de articole sportive, SwitchShop.ro devine “A lifestyle shop“, o însumare a principiilor și experiențelor celor care au creat acest brand în urmă cu 11 ani. SwitchShop.ro îmbrățișează ideea că suntem diferiți, că hobby-urile și modul în care alegem să ne petrecem timpul liber ne definesc și vine în întâmpinarea dorințelor unui public cât mai variat cu servicii și produse performante.

”Promovam mișcarea de orice fel, aventura și trăitul frumos!” – www.SwitchShop.ro

www.instagram.com/switchshop.ro

PORTAL Village este un univers secret pictat în nuanțe vegetale, un sat -refugiu cu 8 bungalouri premium dotate cu tot ceea ce un călător are nevoie. Acolo te poți ascunde de vîrtejul urban și te poți răsfața cu mese delicioase în Vatra, ritualuri de wellness în Vortex Spa, sesiuni de yoga și Forest bathing, experiențe outdoor și ateliere de creație. Pare ireal, dar totuși Portal Village există, undeva la 25km de Sibiu, la granița dintre om și natură, în Sibiel.

www.portalvillage.ro

www.instagram.com/portalvillagesibiel

Amont Chalet îmbină conceptul de hygge și design nordic, cu farmecul autohton al peisajului transilvănean. Cele trei construcții eco-friendly sunt poziționate pe dealurile idilice ale satului Peștera, între Munții Bucegi și Piatra Craiului, la limita dintre Cer și Pământ. Amont Chalet este locația perfectă pentru cei care iubesc drumețiile și viața în comuniune cu natura, dar și pentru cei care integrează noțiunea de remote work într-un absolut confortabil, ușor de găsit.

www.amontchalet.ro
www.instagram.com/amontchalet

Într-una dintre cele mai pitorești așezări din peisajul buzoian, nu departe de Vulcanii Noroioși, veți găsi Cervus Măgura, un combo de cabane construite și decorate în stilul unui chalet din Alpii Francezi. Povestea lor îmbină valorile și cultura ancestrală a meleagurilor Munteniei, cu influențele moderne ale serviciilor și esteticii cozy rustic.

Cervus Măgura este o reprezentare a vieții în armonie cu natura, cu originile, dar și cu pofta de adrenalină regăsită pe traseele off-road sau în sesiunile de rafting.

www.cervusmagura.ro
www.instagram.com/cervusmagura

Clubul World Class Charles de Gaulle aduce echilibrul perfect între discreție și funcționalitate, oferind o experiență de health & fitness relaxantă. Îmbinând serviciile din zona de SPA a clubului cu ultimele inovații în materie de echipamente de la Technogym, centrul boutique poate oferi cele mai eficiente sesiuni de antrenament, fie că este vorba de ședințe colective sau în compania unui antrenor personal.

www.worldclass.ro
www.instagram.com/worldclass.romania

ADventure Hotspot este un concept creat de InSync Agency.

www.insyncagency.com

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.