Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/01/2023
Lifestyle / Parfumul lunii

PREVIEW 2023: „Vision Enigmatique de L’œil Du Désir Salvador Dali”

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii PREVIEW 2023: „Vision Enigmatique de L’œil Du Désir Salvador Dali” Share PREVIEW 2023: „Vision Enigmatique de L’œil Du Désir Salvador Dali”
Vision Enigmatique


PREVIEW 2023: „Vision Enigmatique de L’œil Du Désir Salvador Dali”. New Jewels Collection 6 – DALI Perfumery, prin ELYSEE.

Salvador Dali este artistul meu preferat – cel mai complet din istorie. Pe lângă pictură, a fost strălucit în multe domenii complementare, printre care şi bijuteria. În plus, considera parfumeria „reacţia unui simţ ce aduce omul cel mai aproape de starea de imortalitate”.

PREVIEW 2023: „Vision Enigmatique de L’œil Du Désir Salvador Dali”

Ca atare, îndrăgostit nebuneşte de femeia vieţii lui, Gala, lansa încă din 1943 primul său parfum. Dintre bijuteriile sale iconice au fost alese cinci pentru a inspira prima sa linie de „Parfumerie Couture”, The Jewels Collection.

PREVIEW 2023: „Vision Enigmatique de L’œil Du Désir Salvador Dali”

La finalul anului 2022 a fost creat, ca o mare surpriză, cel de-al şaselea parfum din seria Jewels Collection, cu numele „Vision Enigmatique de L’œil Du Désir Salvador Dali”. Derivat din pasiunea marelui maestru catalan pentru timp şi nemurire, înfrumuseţat magistral de bijuteria emblematică The Green Eye of Time, noua aromă reprezintă revelaţia momentului şi – în viziunea mea şi a partenerilor de la Elysee Perfumery – un autentic PREVIEW de referinţă al anului 2023!

PREVIEW 2023: „Vision Enigmatique de L’œil Du Désir Salvador Dali”

„Vision Enigmatique de L’œil Du Désir Salvador Dali” e asemenea unei invitaţii olfactive în lumea revelării minunăţiilor lumii dintre lumini şi umbre, între mistere profunde şi descoperiri spectaculoase. E un parfum enigmatic, născut din dragoste absolută şi fascinaţie cultă, un joc aproape mistic de contraste rafinate şi surprinzătoare, o explozie de senzualitate intensă, o explorare a amestecurilor savante – ultramoderne, de astă dată – ce dau o aură aparte celui care îl poartă.

Note:

Vision Enigmatique

Note de top: Davana, coacăze negre

Vision Enigmatique

Note de mijloc: Trandafir, lemn de Benzoin de Sumatra, arbore de aromă Boswellia din India, iasomie Sambac de Arabia, osmanthus asiatic

Vision Enigmatique

Note de bază: Patchouli, piele, vanilie şi lemn de agar (oud).

» Vezi alte recomandări din capitolul Awards.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută