Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/01/2023
Lifestyle

Cum să încorporezi culoarea anului în garderoba și în casa ta

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Cum să încorporezi culoarea anului în garderoba și în casa ta Share Cum să încorporezi culoarea anului în garderoba și în casa ta
magenta culoarea anului


Desemnată de Institutul Pantone culoarea anului 2023, Viva Magenta este o tendință a cărei influență se va regăsi în orice ramură a designului. Dacă vorbim de culori, palete cromatice și prezența acestora în viața ta, cele mai importante domenii pe care trebuie să le iei în considerare sunt designul interior, moda și întreaga industrie de beauty.

Află în continuare cum să porți această nuanță de roșu și cum să o integrezi în mod inspirat în casa ta.

magenta culoarea anului

Design interior

Pantone Viva Magenta este o nuanță de roșu purpuriu care se potrivește celor care doresc să creeze un real impact prin alegerile de design interior. În același timp, dacă preferi stilul minimalist, poți adăuga doar câteva referințe subtile care se încadrează în decorul casei tale.

Dacă ai în plan o actualizare a designului interior din propria locuință, această tendință de culoare poate fi aplicată în orice încăpere. O nuanță vibrantă precum Viva Magenta este de luat în considerare pentru amenajare living, în dormitorul principal sau sub forma unor mici accente prezente în toată casa.

Explorează diversele modalități prin care poți folosi culoarea anului 2023 în orice cameră din casa ta. Alege un perete-accent pe care îl vei vopsi în această nuanță sau optează pentru un tapet decorativ dacă vrei să creezi un impact vizual puternic. De asemenea, poți achiziționa o piesă mare de mobilier colorată Viva Magenta, precum canapeaua sau comoda, în funcție de oferta magazinelor de profil. Iar dacă nu găsești ce îți dorești, ai întotdeauna varianta să apelezi la vopsirea sau retapițarea unei piese de mobilier pe care o deții. Găsește cea mai bună metodă pentru ca viziunea ta să prindă viață!

O modalitate mai subtilă de a introduce Viva Magenta în decorul casei tale este să alegi piese mai mici pe care le poți schimba ușor. Covorul, draperiile, obiectele decorative reprezintă exemple ideale care produc același efect de revigorare în ansamblul încăperii.

Nu subestima puterea culorilor în designul interior prin intermediul accesoriilor. Fie că sunt câteva perne decorative așezate pe pat, fie o pătură luxoasă drapată peste canapea, adăugarea elementelor simple poate fi cea mai bună variantă pentru stilul tău de viață. Combină Viva Magenta cu alte nuanțe pentru a adăuga căldură și dinamism paletei cromatice.

Fashion

Dacă urmărești tendințele în modă, știi deja că trendurile cromatice sunt la fel de importante precum cele de croiuri, texturi și accesorii. Majoritatea caselor de modă au introdus deja Viva Magenta în colecțiile pentru 2023 și vei putea observa în continuare amploarea pe care o va lua această nuanță pe măsură ce hainele din fiecare sezon ajung în magazine.

Optează pentru un look monocromatic Viva Magenta prin alegerea unei rochii sau a unui costum care să-ți ofere o apariție memorabilă. O altă variantă prin care poți să introduci Viva Magenta în ținuta ta este sub forma unei pete de culoare care să facă outfit-ul mai interesant.

Pentru a nu încuraja consumul iresponsabil, identifică piesa vestimentară care îți lipsește din garderobă în acest sezon și găsește-o în culoarea anului sau alege un accesoriu de impact pe care îl vei putea folosi într-o multitudine de ținute.

Beauty

Cea mai la îndemână metodă de a încorpora culoarea anului este prin machiajul ochilor, buzelor și pomeților. De asemenea, Viva Magenta este o nuanță la fel de potrivită și ușor de purtat pe unghii. Avantajul este că sunt șanse mari să descoperi că deții în arsenalul de înfrumusețare produse care se încadrează în această tendință.

Viva Magenta este o nuanță care își dezvăluie farmecul și când vine vorba de podoaba capilară. Dacă vrei să testezi cum arată culoarea anului pe păr, dar nu ești pregătită pentru o colorare permanentă, poți să optezi pentru aplicarea unui nuanțator. În aceeași măsură, dacă te ferești de o schimbare radicală, cere sfatul hairstylistului pentru realizarea unor șuvițe Viva Magenta.  

Așadar, 2023 va fi anul în care vei vedea această nuanță de roșu peste tot în jurul tău. Experimentează cu variantele prezentate în funcție de inspirație și preferințe, astfel încât să încorporezi cea mai importantă tendință de culoare a anului în viața ta.

Sursă foto: unsplash.com

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.