Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 08/01/2023
Film

Un 2023 cinematografic plin de supereroi… Cum altfel?

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii Un 2023 cinematografic plin de supereroi… Cum altfel? Share Un 2023 cinematografic plin de supereroi… Cum altfel?


Un 2023 cinematografic plin de supereroi… Cum altfel?

Noul an va aduce pe marele ecran multe super producții de excepție. De exemplu, în această vară va fi lansat Oppenheimer, al lui Christopher Nolan, care sigur va face valuri și despre care se va vorbi mult timp. N-are cum altfel, mai ales că din distribuție fac parte: Florence Pugh, Robert Downey Jr., Gary Oldman, Matt Damon şi Cillian Murphy.

Citește și:

Înșirând toate aceste nume, îmi dau seama că toți au jucat în filme cu supereroi, iar Nolan ne-a oferit cel mai bun Batman din toate timpurile. Și dacă tot ne-am luat cu supereroii, trebuie să știi că și 2023 va fi plin ochi de filme Marvel și DC. Vom avea parte de continuări, dar și de povești noi cu eroi sau antieroi, ce vor fi integrate în universurile deja create.

Primul film Marvel nu se va lăsa prea mult așteptat, Ant-Man and the Wasp: Quantumania vine pe 17 februarie. E cea de-a treia parte a francizei cu Paul Rudd în rolul principal, iar de această dată, Ant-Man îl va înfrunta pe temutul Kang the Conqueror (Jonathan Majors). Bill Murray va avea și el un rol misterios în această parte. La o lună distanță apare și Shazam! Fury of the Gods (17 martie), iar eroinele negative vor fi Lucy Liu (Kalypso) și Helen Mirren (Hespera).

Guardians of the Galaxy Vol. 3 (5 mai) va marca reîntoarcerea regizorului James Gunn în Universul Marvel, după ce s-a jucat puțin și în universul DC, unde a făcut o versiune mult mai bună pentru The Suicide Squad. După numeroase amânări și scandaluri, The Flash va avea premiera pe 23 iunie. Acesta e filmul care aduce multiversul și în universul DC. The Marvels, cea de-a doua parte a francizei Captain Marvel, va avea premiera pe 28 iulie. E și filmul care va aduce pe marele ecran personajul Kamala Khan, interpretat de Iman Vellani în serialul Ms. Marvel.

Blue Beetle (18 august) e primul film dintr-o nouă franciză cu supereroi. E despre un adolescent, Jaime Reyes (Xolo Maridueña), care ia contact cu un gândac extraterestru și dezvoltă superputerea de genera în jurul său o armură extrem de puternică. Spider-Man în varianta DC! Apropo de asta, Kraven (6 octombrie) e noul film din seria cu antieroi din universul Spider-Man (Venom, Morbius), creată de Sony. De această dată va fi vorba de un vânător extrem de priceput, ce va fi interpretat de Aaron Taylor-Johnson. Iar ultimul film cu supereroi din 2023 va fi Aquaman and the Lost Kingdom (25 decembrie), cea de-a doua parte a francizei cu Jason Momoa.

În concluzie, iubitorii genului nu vor fi în niciun caz dezamăgiți de oferta noului an în materie de filme cu supereroi.

supereroi
Aquaman and the Lost Kingdom

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.