Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 06/01/2023
Film

Filmul „Două Inimi” cu Iuliana Beregoi – produs în timp record este pe locul 2 în Box Office după Avatar

Laura Cozmîncă De Laura Cozmîncă
Comentarii Filmul „Două Inimi” cu Iuliana Beregoi – produs în timp record este pe locul 2 în Box Office după Avatar Share Filmul „Două Inimi” cu Iuliana Beregoi – produs în timp record este pe locul 2 în Box Office după Avatar
Proiecție Două Inimi Cinema City


Filmul „Două Inimi” cu Iuliana Beregoi – produs în timp record este pe locul 2 în Box Office după Avatar

Vino Duminică, 8 Ianuarie, ora 18:00 la Cinema City din Iulius Mall Iași, să te întâlnești cu actorii din filmul „Două inimi” și să vizionezi filmul alături de ei.

Succesul pentru creatorii serialul „Lara” continuă! Noua producție a adunat în primul weekend de la lansare un număr record de spectatori, plasând-o în Box Office pe locul 2 după mega producția Avatar.

Nu ne așteptam la un succes atât de mare! Ne bucură tare să vedem câtă lume merge la cinema pentru a viziona filmul. Primim zilnic extrem de multe mesaje de încurajare! Mulțumim că sunteți alături de noi!” – Cătălin Dascălu, regizorul și scenaristul filmului.

Filmul Două inimi a fost filmat în totalitate în Iași, de o echipă mică dar cu mult suflet, într-un timp record de două săptămâni.

Cu o distribuție sonoră, incluzându-i pe: Iuliana Beregoi, Ceanu Zheng, Connect-R, Cezar Alexa, Ana Beregoi, Jasmine Saraj, Celina Enea a captat deja atenția publicului tânăr din România.

Filmul a fost realizat și montat în mai puțin de o lună, totul în timp record. Am muncit extrem de mult pentru ca totul să iasă exact așa cum ne-am dorit și pentru a reuși să-l lansăm în perioada sărbătorilor de iarnă, cadou pentru fanii Mixton Movie.” – Alina Todască, producătorul filmului.

„Este al doilea film în care am jucat, după Lara și a fost o experiență incredibilă, care m-a făcut să evoluez”, a declarat și Iuliana Beregoi.

Două Inimi este cea mai nouă producție realizată de Mixton Movie și distribuită de Vertical Entertainment. Filmul rulează din 26 decembrie în cinematografele din țară!

„Două inimi” este un film românesc de dragoste și romantic. O tânără talentată care scrie versuri și muzică se află în fața unei mari oportunități de a se lansa în carieră, însă, înainte de întâlnire pierde caietul în care se găsește toată munca ei. Crezând că un superstar arogant i-a furat caietul, ea îl confruntă, dar curând, cei doi își dau seama că au sentimente unul pentru celălalt.

Proiecție Două Inimi Cinema City

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută