Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/12/2022
Lifestyle

Cinci proceduri de înfrumuseţare care te vor ajuta să te simţi mai încrezătoare

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Cinci proceduri de înfrumuseţare care te vor ajuta să te simţi mai încrezătoare Share Cinci proceduri de înfrumuseţare care te vor ajuta să te simţi mai încrezătoare
infrumusetare


Nimic nu se compară cu încrederea pe care o ai atunci când te simţi bine în propria piele. De aceea, este important să-ţi faci timp în fiecare zi pentru a avea grijă de tine. Uneori asta înseamnă o mască hidratantă şi un somn odihnitor, alteori poate fi ceva mai complex, cum ar fi un tratament facial sau un masaj. Important este să-ţi faci timp să te ocupi de tine şi de toate aspectele care îţi îmbunătăţesc starea de bine şi încrederea în sine. Când vine vorba de tratamente de înfrumuseţare, iată cinci care te pot ajuta să arăţi aşa cum îţi doreşti. 

1. Masajul facial

Odată cu înaintarea în vârstă, pielea își pierde din fermitate şi, pe lângă o rutină de îngrijire adecvată, este important să foloseşti şi produse eficiente cu efect anti-age. Mai mult, masajul corporal sau facial are multiple beneficii pentru piele. Masajul facial, efectuat cu creme sau uleiuri cu proprietăţi de regenerare, bogate în peptide sau în colagen, poate ajuta pielea să-şi recapete fermitatea, dar şi luminozitatea, astfel încât să te simţi încrezătoare chiar şi atunci când alegi să nu porţi machiaj. 

2. Epilarea definitivă

Dacă te-ai săturat să foloseşti aproape în fiecare zi aparatul de ras sau de programările la salon, este momentul să iei în considerare epilarea definitivă. Este o procedură care şi-a dovedit eficienţa şi te scapă de grija părului nedorit. O să fii surprinsă cât de plăcut este să poţi să fii spontană şi să spui da, de exemplu, unei ieşiri la SPA alături de prietenele tale, fără să-ţi faci griji că nu eşti epilată corespunzător. În plus, găseşti saloane de epilare definitiva Bucuresti, Craiova, Constanta şi alte oraşe din ţară. 

3. Peeling chimicepilare definitiva Timisoara

Peelingul chimic este o intervenţie cosmetică pe care o face un dermatolog sau un estetician profesionist. În timpul tratamentului, specialistul va aplica pe suprafaţa tenului o soluție de substanțe chimice care va îndepărta stratul de celule moarte. Eliminarea acestuia semnalează organismului tău că trebuie să stimuleze producția de colagen, ceea ce va duce la îmbunătățirea elasticităţii pielii și la o secreţie crescută de acid hialuronic. Ca rezultat, pielea ta va începe să arate mai tânără, va deveni mai netedă şi va părea că străluceşte. De asemenea, va deveni şi mai receptivă la substanţele active din produsele de îngrijire a pielii.

4. Extensiile de gene 

Doar persoanele care au apelat la această procedură de înfrumuseţare îşi dau cu adevărat seama cât de mult îţi pot schimba extensiile de gene percepţia asupra propriei fizionomii. Pe lângă faptul că, atunci când sunt puse bine şi au un aspect natural, conferă intensitate şi farmec privirii, nu va mai fi nevoie să îți pierzi timpul în fiecare zi curbându-ţi genele cu cleştele sau încercând să aplici uniform rimelul. În plus, au un impact atât de mare, încât arăţi mereu aranjată, chiar şi atunci când nu folosești deloc machiaj

5. Sauna cu infraroşu

Dacă eşti în căutarea unei proceduri de înfrumuseţare care să-ţi îmbunătăţească aspectul pielii, dar care să te ajute să te relaxezi, ba chiar şi să pierzi în greutate, atunci sauna cu infraroşu este soluția perfectă pentru tine. Spre deosebire de o saună tradițională, saunele cu infraroșu nu încălzesc aerul din jurul tău, ci folosesc lămpi cu infraroșu, pe bază de radiații electromagnetice, pentru a-ți încălzi corpul direct. Printre beneficiile utilizării unei saune cu infraroșu se numără o calitate mai bună a somnului, detoxifierea organismului, o piele mai fermă şi ameliorarea aspectului celulitei. 

Aşadar, ia în calcul propunerile de mai sus pentru momentele în care vrei să te răsfeţi, să faci ceva plăcut pentru tine sau să investești în starea ta de bine!

 Sursă foto: Pexels.com

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută