Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/12/2022
Artă & Cultură / Teatru

Magia Crăciunului se întâmplă „Acasă la Moș Crăciun” @ Teatrul Ion Creangă

Diana Parpalea De Diana Parpalea
Comentarii Magia Crăciunului se întâmplă „Acasă la Moș Crăciun” @ Teatrul Ion Creangă Share Magia Crăciunului se întâmplă „Acasă la Moș Crăciun” @ Teatrul Ion Creangă
Acasă la Moș Crăciun


A mai rămas foarte puțin timp până la sărbătorile de iarnă. Pentru fiecare dintre noi, această perioadă înseamnă ceva diferit, iar pregătirile care încep în toată lumea în așteptarea lui Moș Crăciun sunt o mare bucurie. În acest sens, Teatrul Ion Creangă s-a gândit să le aducă un cadou tuturor copiilor și să le ofere șansa de a-l întâlni pe Moș Crăciun la el acasă.

În perioada 8 – 22 decembrie, Teatrul Ion Creangă îi invită pe cei mici și mari „Acasă la Moș Crăciun”.

Evenimentul, ajuns la cea de-a doua ediție, se desfășoară la Sala Mică, din strada Biserica Amzei nr. 21 – 23. Căsuța lui Moș Crăciun și sania cu reni vor fi amenajate afară, într-un cadru de sărbătoare. Soldățeii de plumb și Crăciunițele îi vor primi pe copii în lumea magică a sărbătorilor, unde vor avea parte de o întâlnire cu Moș Crăciun, de daruri și multă dragoste.

În interiorul casei, cele mai îndemânatice ajutoare au pus la cale ateliere de fabricat jucării, de confecționat decorațiuni de sărbători, dar și de spus și creat povești, de joacă, improvizație sau teatru. În acest an, și părinții sunt invitați la ateliere împreună cu copiii, pentru a-și descoperi noi pasiuni ori pentru a petrece timp împreună cu cei mici.

Acasă la Moș Crăciun

Noutatea acestei ediții este spectacolul cu tematică de Crăciun – „Alertă în Laponia”, care are premiera în prima zi a evenimentului, pe data de 8 decembrie. După foarte mulți ani de tradiție, reluăm ideea de a crea un spectacol care să spună o poveste de Crăciun. De această dată, copiii vor putea afla mai multe despre Rudolf și despre nevoile lui de a fi la fel de iubit de copii, așa cum este Moș Crăciun. În completarea spectacolului, am pregătit un atelier, prin care copiii vor avea șansa să-i transmită lui Rudolf toată aprecierea și iubirea nespusă până atunci.

Moș Crăciun vă așteaptă la Teatrul Ion Creangă pentru a vă cunoaște și a vă afla dorințele, dacă ați fost sau nu cuminți, dacă ați citit și mers la teatru. Spiridușii ghiduși abia așteaptă să vă învețe să confecționați daruri și să vă jucați împreună cu ei. Ultimul, dar nu cel din urmă, Rudolf vrea și el să vă cunoască, să vă țină în brațe și să se simtă iubit.

Pentru a descoperi programul evenimentului, puteți accesa www.teatrulioncreanga.ro. Biletele au fost puse la vânzare și sunt disponibile atât online, pe platformele entertix.ro și myticket, cât și la Casa de bilete a Teatrului – 0767 934 374.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută