Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/11/2022
Muzică

Tess Parks, concert în premieră la București

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Tess Parks, concert în premieră la București Share Tess Parks, concert în premieră la București
Tess Parks, concert în premieră la București


Artista canadiană Tess Parks, cunoscută pentru sound-ul psychedelic rock și pentru colaborările cu Anton Newcombe (The Brian Jonestown Massacre), concertează în premieră la București – sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 20, la Control Club.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

Originară din Toronto, Tess Parks a debutat în 2013 cu Blood Hot, album ce a atras atenția criticilor și i-a conferit statutul de „new queen of cool”. Au urmat două albume în colaborare cu Anton Newcombe, liderul The Brian Jonestown Massacre, peste 70 de cărți de poezie, precum și numeroase turnee internaționale și concerte alături de Ride, The Jesus and Mary Chain sau Dandy Warhols.

Recent, Tess Parks a lansat al doilea album solo, And Those Who Were Seen Dancing (Fuzz Club Records, 2022). Intitulat după un faimos citat din Nietzsche, discul este un mozaic vibrant de ritmuri și armonii psihedelice. „În mintea mea, albumul acesta este ca un șotron: piesele au fost puse laolaltă între 2019 și 2021, la Londra, Toronto și Los Angeles, după o perioadă în care m-am îndepărtat de muzică și m-am axat mai mult pe pictură”, povestește artista de origine canadiană.

„În final, lecția pe care am învățat-o este că versurile pot funcționa ca niște vrăji și că nu trebuie să mă opresc din a împărtăși cu ceilalți momente, trăiri, chiar dacă expresia lor nu e perfectă.”

Tess Parks, concert în premieră la București

Tess Parks reimagines psychedelia for the present day – Paste Magazine

With heavy doses of Mellotron, downtempo breakbeats, electric piano, fuzzy guitars, family and fortitude, Tess Parks’ “And Those Who Were Seen Dancing” demands to be heard and felt – Exclaim!

Occupying a space between reflective, introspective pastel pop and voluminous psych drones, Tess Parks’ “And Those Who Were Seen Dancing” is a mesmerizing album, full of textures and layers – Under The Radar

https://www.tessparks.com

Tess Parks – I See Angels (video) :

Concertul Tess Parks este organizat de Control Club. Facebook event AICI.

Biletele, în valoare de 65 de lei, pot fi achiziționate online pe Eventbook.ro, de la Control Club (Str. Constantin Mille, 4) și din rețeaua partenerilor Eventbook.

Tess Parks, concert în premieră la București

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută