Meniu Zile și Nopți

Bucură-te de iarnă în mijlocul naturii, la Ana Hotels Poiana Brașov

Bucură-te de iarnă în mijlocul naturii, la Ana Hotels Poiana Brașov | VACANȚA DE IARNĂ 2022-2023

Vacanțele de iarnă ne duc cu gândul la zăpadă, aer curat și distracție pe pârtie. Anul acesta, alege Ana Hotels Poiana Brașov pentru o vacanță perfectă!

Foto: Ana Hotels Poiana Brasov

Audio

Ascultă-ți vacanța în format audio

Premiatele hoteluri de lux de 4 stele Ana Hotels Sport și Bradul sunt situate în Poiana Braşov, la baza Masivului Postăvarul, la câțiva pași de pârtiile de ski și de telecabină. Camerele primitoare și apartamentele elegante oferă priveliști încântătoare asupra stațiunii și pădurii din apropiere.

Foto credit Ana Hotes Poiana Brasov
Bucură-te de iarnă în mijlocul naturii, la Ana Hotels Poiana Brașov | VACANȚA DE IARNĂ 2022-2023

Ziua ta la munte poate începe cu o sesiune de ski sau snowboarding plină de adrenalină. Dacă ești începător, instructorii ANA Ski & Snowboard School, un simbol pe pârtiile din Poiana Brașov de peste 40 de ani,  sunt pregătiți oricând să îți fie alături pe pârtie și să îți împărtășească din experiența lor.

Foto credit E. Farcasanu (facebook Poiana Brasov Romania)
Vacanta de iarna Bucură-te de iarnă în mijlocul naturii ana hotels poiana brasov

După-amiaza poate continua cu câteva ore de relaxare binemeritată la ANA SPA. Inspirat de bogățiile naturii, ANA SPA este locul ideal pentru sănătate și relaxare, cu piscină interioară și jacuzzi, hot tub în aer liber, saună umedă și uscată, sală de fitness, precum și 8 camere de tratament.
Cei mici pot avea și ei parte de o vacanță plină de activități în cadrul Clubului pentru Copii unde pot lua parte la ateliere de creație și activități de echipă cu supraveghere de specialitate.

Foto credit Ana Hotes Poiana Brasov
vacanta de iarna Bucură-te-de-iarnă-în-mijlocul-naturii-ana-hotels-poiana-brasov-spa

La finalul zilei vă puteți răsfăța cu priveliștile senzaționale ale stațiunii Poiana Brașov văzute de pe terasa restaurantului, într-o atmosferă intimă. Restaurantul Altitude se bucură de un meniu divers cu preparate internaționale, precum și de rețete autohtone din Transilvania.
Cu o atmosferă chic, dar în același timp caldă și îmbietoare, Ana Hotels Poiana Brașov este destinația potrivită pentru sejururi relaxante în orice anotimp. Plata se poate realiza și cu vouchere de vacanță.

Foto credit Ana Hotes Poiana Brasov
vacanta de iarna Bucură-te-de-iarnă-în-mijlocul-naturii-ana-hotels-poiana-brasov-restaurant
Caută