Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/11/2022
Artă & Cultură / Art Expo

Atmosferă de petrecere în noua colecție Art Machine, până pe 3 decembrie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Atmosferă de petrecere în noua colecție Art Machine, până pe 3 decembrie Share Atmosferă de petrecere în noua colecție Art Machine, până pe 3 decembrie
Atmosferă de petrecere în noua colecție Art Machine, până pe 3 decembrie


Până pe 3 decembrie este disponibilă colecția de 100 de lucrări originale, în ediție limitată, „Mimi’s Tea Party” a artistei Mimi Pleșoianu (Mimificator) la Art Machine, proiect inițiat de gruparea artistică Pastila Roz.

Acestea pot fi achiziționate de la automatul de tip vending machine amplasat în București, în Cărturești Parklake.

Artista își invită vizitatorii la cea mai sclipitoare petrecere cu ceai din oraș care aduce împreună toți prietenii reali sau imaginari cunoscuți vreodată. Sunt servite cartonașe desenate de Mimi cu cele mai delicioase prăjituri în cea mai frumos decorată sufragerie cu flori și plante exotice. Fiecare cartonaș conține un desen unic care ne aduce mai aproape de atmosfera petrecerii.

Atmosferă de petrecere în noua colecție Art Machine, până pe 3 decembrie

Proiectul Art Machine încurajează consumul sănătos de artă prin punerea în contact direct a artiștilor cu publicul larg. Art Machine creează o oportunitate unică de a achiziționa lucrări originale de artă, într-un format și la un preț accesibil, în același timp oferind expunere și susținere financiară artiștilor implicați în proces. Din iulie 2020, a pus la dispoziția publicului 37 de serii de lucrări originale de la artiști.

“Art Machine este un automat de tip vending machine care distribuie lucrări de artă originale în schimbul sumei de 10 lei. Fiecare lucrare a fost desenată de un artist și poartă cu ea amprenta personală. Este practic o carte de vizită a artistului creată doar pentru voi.
În acest fel vă încurajăm să începeți propria colecție de artă și poate chiar să schimbați între voi lucrările care vă plac. Artă ține și de plăcere, iar, în timp, colecțiile pot deveni o oglindă a gustului personal.”, spun inițiatorii proiectului.

Atmosferă de petrecere în noua colecție Art Machine, până pe 3 decembrie

Atmosferă de petrecere în noua colecție Art Machine, până pe 3 decembrie

Atmosferă de petrecere în noua colecție Art Machine, până pe 3 decembrie Atmosferă de petrecere în noua colecție Art Machine, până pe 3 decembrie

Facebook Pastila Roz și Instagram Pastila Roz.

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România Internațional, IQads, Spotmedia, Observator Cultural, Curatorial, Zeppelin, Propagarta, Modernism, Happ.ro, PRwave, Bookblog, Cult-ura, Munteanu.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.