Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/11/2022
Muzică

JACOB LEE revine în România pe 21 martie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii JACOB LEE revine în România pe 21 martie Share JACOB LEE revine în România pe 21 martie
JACOB LEE revine în România pe 21 martie


JACOB LEE revine în România pe 21 martie 2023, la Club Control din București. Biletele pot fi achiziționate la tickets.emagic.ro, în rețelele iaBilet și Entertix.

După două showuri sold-out în România, în 2019, Jacob Lee revine la București pe 21 martie 2023, la Club Control.

Facebook event.

Compozitorul și cântărețul stabilit în Australia, Jacob Lee, are la activ peste 270 milioane de vizualizări pe YouTube și 210 milioane de ascultări pe Spotify ca artist independent.

Dupa ce a lansat trei EP-uri de 4 piese, două albume de studio și 140 de videoclipuri pe YouTube, Lee face ultimele retușuri la cel de-al treilea album al sau, Lowly Lyricist, pe care îl va prezenta în noul sau turneu – The Lowly Lyricist Tour.

Biletele pentru concertul de la Club Control, de pe 21 martie, pot fi achiziționate de la tickets.emagic.ro și din retelele iaBilet și Entertix.

JACOB LEE revine în România pe 21 martie
JACOB LEE revine în România pe 21 martie

JACOB LEE:

FacebookInstagramYouTubeSpotify

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor condițiilor impuse de acesta și de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea siteului oficial și a platformelor social media Emagic, precum și a siteurilor și paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere (iaBilet.ro si Entertix.ro), înainte de participarea la eveniment.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută