Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/11/2022
Artă & Cultură Viața Orașului

S-au pus în vânzare biletele pentru spectacolele lunii Decembrie la Opera din Iași

Laura Cozmîncă De Laura Cozmîncă
Comentarii S-au pus în vânzare biletele pentru spectacolele lunii Decembrie la Opera din Iași Share S-au pus în vânzare biletele pentru spectacolele lunii Decembrie la Opera din Iași
spectacolele lunii decembrie Opera Iasi


Luna decembrie aduce pe scena Operei ieșene evenimente artistice speciale, în acord cu atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Pe 1 Decembrie va avea loc  un recital dedicat Zilei Naționale a României, pe care artiștii Operei ieșene îl vor susține în Sala „Unirii” (Cinema Victoria).

Povestea emoționantă de iubire din opera La Bohème de Giacomo Puccini va putea fi revăzută pe 8 decembrie.

Sâmbătă10 decembrie, iubitorii baletului sunt așteptați la spectacolul Spărgătorul de nuci de Piotr Ilici Ceaikovski.

Pentru jumătatea lunii decembrie este pregătit un eveniment inedit – Gala Identității Naționale. Axa culturală Iași – Viena. Așadar, Duminică11 decembrie, ieșenii sunt așteptați la o gală extraordinară susținută de invitați speciali, alături de soliștii și orchestra Operei din Iași.

Magia Crăciunului va invălui Iașul, transformând orașul într-un feeric basm muzical. Vocile artiștilor vor răspândi bucuria Nașterii Domnului prin reprezentațiile celui mai îndrăgit concert de colinde din 2122 și 23 decembrie.

Biletele de intrare la spectacolele lunii decembrie pot fi achiziționate începând de marți, 22 noiembrie, ora 12:00, de pe operaiasi.ro și de la Agenția Operei situată în foaier.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută