Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/11/2022
Artă & Cultură

Prezentarea planului pentru extinderea și consolidarea Programului Cultural Timișoara 2023

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Prezentarea planului pentru extinderea și consolidarea Programului Cultural Timișoara 2023 Share Prezentarea planului pentru extinderea și consolidarea Programului Cultural Timișoara 2023
Prezentarea planului pentru extinderea și consolidarea Programului Cultural Timișoara 2023


Ne apropiem cu pași mari și cu bucurie de startul Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii. Pregătirile sunt în linie dreaptă din partea instituțiilor implicate în implementarea acestui proiect important pentru întreaga țară.

Luni, 21 noiembrie 2022, de la ora 11:30, va avea loc un webinar despre Prezentarea planului pentru extinderea și consolidarea Programului Cultural Timișoara 2023, prin sesiuni de selecție deschise. Evenimentul poate fi urmărit online pe pagina de facebook a Centrului de Proiecte.

Alexandra Rigler, directoarea Centrului de Proiecte Timișoara, împreună cu Ramona Laczko-David, coordonator proiect Timișoara 2023 vor prezenta Programul Prioritar de Finanțare Timișoara 2023, din bugetul local al Municipiului Timișoara. Vor vorbi, de asemenea, despre apelurile deschise pentru extinderea și consolidarea Programului Cultural Timișoara 2023 care urmează să fie lansate în cel mai scurt timp.

Prezent în cadrul webinarului, Secretarul de Stat Andras Istvan Demeter va vorbi despre implicarea și contribuția Ministerului Culturii pentru anul viitor.

De asemenea, Dan Diaconu, reprezentantul Consiliul Județean Timiș, va vorbi despre finanțările care umează să fie lansate de către Consiliul Județean Timiș.

Evenimentul va fi moderat de Vlad Tăușance, expert comunicare în cadrul echipei curatoriale Timișoara 2023. Vă invităm să ne fiți alături!

Prezentarea planului pentru extinderea și consolidarea Programului Cultural Timișoara 2023

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută