Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/11/2022
Lifestyle

Apolla Events vă invită la Târg de Brumar

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Apolla Events vă invită la Târg de Brumar Share Apolla Events vă invită la Târg de Brumar
Apolla Events vă invită la Târg de Brumar


Apolla Events organizează pe 19-20 noiembrie Târg de Brumar, ultima sa ediție de toamnă în cadrul căreia continuă să susțină și să promoveze micile afaceri locale într-un cadru mult iubit cu o tematică nouă.

Evenimentul se va desfășura aproape de zona centrală a Bucureștiului, la Maison 13, ce va servi ca spațiu de desfășurare într-o zonă boemă și foarte apreciată de iubitorii de produse locale. Vizitatorii vor putea încerca delicatese vegane și băuturi artizanale în mica grădină și vor descoperi produse ale micilor antreprenori în spațiosul interior. Programul începe la 10:00 și se încheie la 20:00, iar intrarea este gratuită.

Vizitatorii vor putea descoperi atât produse realizate manual, cât și produse revândute pentru o nouă șansă: bijuterii, lumânări, decorațiuni (ceramică, rășină), accesorii, cosmetice naturale, picturi, deserturi, stickere, haine (handmade/vintage/second hand).

Târgul de Brumar este al șaptelea eveniment organizat de Apolla Events, organzație care a găzduit până acum numeroși artiști și vânzători din sfera locală prin edițiile anterioare și a ajutat la promovarea comunității acestora prin susținerea târgurilor, dar și prin consultanța pe care o acordă participanților pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească brandingul și să-și crească vânzările.

Așadar, cei ce trec pragul se vor putea bucura de un weekend de sfârșit de toamnă alături de comunitatea locală de mici antreprenori și artizani, cunoscându-le poveștile și susținându-i prin diverse mijloace.

Apolla Events este o firmă de organizare evenimente ce dorește ca prin târgurile sale să încurajeze micii antreprenori, să îi promoveze, să le deschidă drumuri și să le ofere o experiență cât mai confortabilă, personală, distractivă și unică.

Apolla Events vă invită la Târg de Brumar

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.