Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/11/2022
Lifestyle / Parfumul lunii

Parfumul lunii noiembrie 2022: BLOOMASTRAL de J.U.S. Parfums, prin ELYSEE Perfumery

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii Parfumul lunii noiembrie 2022: BLOOMASTRAL de J.U.S. Parfums, prin ELYSEE Perfumery Share Parfumul lunii noiembrie 2022: BLOOMASTRAL de J.U.S. Parfums, prin ELYSEE Perfumery
BLOOMASTRAL


BLOOMASTRAL e o perfectă reflectare olfactivă, modernă – a fost creat în 2021 -, unisex, a unui cer înstelat privit nostalgic, dar happy, de pe Riviera Franceză, după o seară de neuitat. Este o evocare a serilor festive ale magiei Rivierei, unde timpul parcă stă în loc, ce te face să treci parcă într-o altă dimensiune. O compoziție în jurul iasomiei de noapte, care te va urmări 24 de ore.

BLOOMASTRAL este un amestec de arome lăptoase, senzuale și condimentate.

Parfumul lunii noiembrie 2022: BLOOMASTRAL de J.U.S. Parfums, prin ELYSEE Perfumery

Mixul de fructe gătite ca pentru dulceață, caramelul și aroma de migdale ale iasomiei din Egipt se îmbină perfect cu nota puternică și eminamente fructată de osmanthus.

Caracterul floral, ușor dens, dar și notele verzi, crude, de Petitgrain, conferă acestei compoziții toată luminozitatea și senzualitatea necesare pentru a te învălui într-o poveste olfactivă unică. Lemnul de santal – din nota de bază – va contribui și el cu o senzație puternică de mister, de atemporal, aproape magnetică.

Parfumul lunii noiembrie 2022: BLOOMASTRAL de J.U.S. Parfums, prin ELYSEE Perfumery

Indiferent cum te lași imersat în poveștile Mediteranei, trăite magnific pe Riviera Franceză, aroma unică de BLOOMASTRAL o să facă din fiecare moment unul aparte, de visare intensă și trăiri explozive.

Parfumul lunii noiembrie 2022: BLOOMASTRAL de J.U.S. Parfums, prin ELYSEE PerfumeryParfumul lunii noiembrie: BLOOMASTRAL, de la J.U.S. Parfums, prin ELYSEE Perfumery. O formă de magie încapsulată într-o sticlă unică, venită dintre stelele unei nopți de visare pe Riviera.

Recomandare de Alin Gălățescu.

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUMMER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută