Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/11/2022
Muzică

LOST TAPES | Vinilul ce recuperează muzica pierdută a anilor 2000 va fi lansat în această săptămână

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii LOST TAPES | Vinilul ce recuperează muzica pierdută a anilor 2000 va fi lansat în această săptămână Share LOST TAPES | Vinilul ce recuperează muzica pierdută a anilor 2000 va fi lansat în această săptămână
Vinilul ce recuperează muzica pierdută a anilor 2000 va fi lansat în această săptămână


Recuperarea unei bucăți marcante a istoriei muzicale timișorene continuă prin cea de-a doua ediție a proiectului LOST TAPES.

Dacă prima ediție le-a adus melomanilor un triplu vinil cu o parte din muzica anilor ’90 născută în Timișoara, dar care nu s-a regăsit vreodată pe un suport discografic, acum am documentat artiștii ce au creat muzică după anul 2000. Demo-uri rămase în arhivele muzicienilor sau în arhivele caselor de producție ale vremurilor au fost recuperate și înregistrate pe un vinil de colecție.

În cadrul proiectului au fost filmate o serie de interviuri cu aceștia și au fost puși din nou pe scenă printr-o serie de concerte de tip Lost Sessions.

Lansarea vinilului va avea loc sâmbătă, 12 noiembrie de la ora 19.00, la Mononom (str. Oituz, nr.5), în prezența celor mai mulți din artiștii care se regăsesc pe disc și a inițiatorilor proiectului.

Pe materialul discografic al acestei ediții se regăsesc: Făt Frumos, Melting Carousel, Rubik’s Cube, Dian, SART, Pandora, PNAL și Stone Fixion.

Accesul la eveniment este gratuit, iar atmosfera muzicală va fi asigurată de:

  • 00-21.00 : Alex Gondoci
  • 00-23.00 : PnaL DJ set (Bibanu & Dr.Dan)
  • 00-01.00 : Alex Iovan

 

Vinilul ce recuperează muzica pierdută a anilor 2000 va fi lansat în această săptămână
Vinilul ce recuperează muzica pierdută a anilor 2000 va fi lansat în această săptămână

𝑃𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑢𝑙 𝐿𝑂𝑆𝑇 𝑇𝐴𝑃𝐸𝑆 𝑒𝑠𝑡𝑒 implementat 𝑑𝑒 asociațiile 𝑁𝑜𝑖 𝑅𝑒-𝐶𝑟𝑒𝑎̆𝑚, 𝑉𝑖𝑛𝑖𝑙𝑜𝑡𝑒𝑐𝑎 𝑠̦𝑖 𝑀𝑢𝑧𝑖𝑐𝑜𝑛, 𝑠̦𝑖 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑡̦𝑎𝑡 𝑑𝑒 Municipiul 𝑇𝑖𝑚𝑖𝑠̦𝑜𝑎𝑟𝑎, 𝑝𝑟𝑖𝑛 𝐶𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑃𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑒.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută