Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/11/2022
Muzică

Celebrii Gipsy Kings concertează pe scena Berăriei H pe 12 noiembrie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Celebrii Gipsy Kings concertează pe scena Berăriei H pe 12 noiembrie Share Celebrii Gipsy Kings concertează pe scena Berăriei H pe 12 noiembrie
Celebrii Gipsy Kings concertează pe scena Berăriei H pe 12 noiembrie


După mai bine de un an de la ultimul concert din România, trupa Gipsy Kings se întoarce la București, pe scenă Berăriei H unde cei prezenți se vor putea bucură de un show în toată regula.

Cu peste 18 milioane de albume vândute în toată lumea și cu un premiu Grammy câștigat pentru cel mai bun album din lume (“Savor Flamenco” – 2014) Gipsy Kings au ajuns celebri în toată lumea pentru multe hit-uri și au dobândit status-ul de vedete internaționale începând cu sfârșitul anilor ’80.

Trupa a fost înființată în 1987 și, deși de-a lungul timpului au mai existat modificări în ceea ce privește componenții tupei, show-urille au avut același nivel de energie și pasiune întotdeauna.

Trupa Gipsy Kings este și astăzi probabil cea mai importantă trupă de flamenco și salsa la nivel mondial datorită hiturilor precum “Djobi, Djoba”, “Volare”, “Un Amor”, “Bamboleo” sau “Escucha me”.

Trupa este formată din Jacques (Paco) Baliardo, Frederic Belmonte, Christophe (Kema) Baliardo, Antoine Ona, Sony Mathieu, Vincent Loukas, Miguel Motos.

În dată de 12 noiembrie Paco Baliardo, membru fondator Gipsy Kings, compozitor și textier pentru multe din piesele trupei, împreună cu band-ul format din membrii familiei sale, aduc la București pasiunea, energia și faimoasele piese Gipsy Kings.

Berăria H sau Orașul cu Chef de Viață este locul în care vii să asculți muzică de calitate, să vezi artiști îndrăgiți, atât naționali cât și internațional în cadrul unor show-uri inedite și absolut spectaculoase, să mănânci bucate delicioase și să bei diferite tipuri de bere și alcool.

Cu alte cuvinte, este locul în care vii atunci când vrei să fii sigur că vei avea parte de o seară că în povești!

Celebrii Gipsy Kings concertează pe scena Berăriei H pe 12 noiembrie
Celebrii Gipsy Kings concertează pe scena Berăriei H pe 12 noiembrie

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută