Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/11/2022
Lifestyle / Foto - Editorial fashion

Gala Fundației Inovații Sociale „Regina Maria” 2022

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii Gala Fundației Inovații Sociale „Regina Maria” 2022 Share Gala Fundației Inovații Sociale „Regina Maria” 2022
Inovații Sociale


Enayati Medical City a găzduit cel mai de seamă eveniment al Fundației Inovații Sociale „Regina Maria” – Gala Caritabilă „Din Inimă pentru Viitor”, în cadrul căreia a fost organizat un show cu totul aparte, spectaculos, acoperind tematica nobilă a evenimentului – „Imagine peace, then create it!”

Citește și:

Prezentarea de modă a pus sub lumina reflectoarelor, în imensul foaier din Medical City, creații ale designerilor/ brandurilor autohtone inspirate: Aleha Toncea, FENA Clothing și Cera Mihăilescu Couture. Fashion Show-ul a fost completat LIVE de vocea minunatei Izabela Barbu – Jezbel, Alex Burca, la pian, transpunând tot show-ul într-o lume de vis.

Gala Fundației Inovații Sociale „Regina Maria” 2022

„O Gală de caritate reprezintă un tip de civism artistic cu totul aparte. Chiar dacă nu putem face direct un bine aproapelui nostru, așa cum o fac oamenii minunați din Fundație, măcar putem susține cu propriile capacități acest demers și, dacă rezultă și ceva pozitiv- și în toți acești ani în care am colaborat, rezultatele au fost extraordinare, atunci totul merită trăit, degustat și dus mai departe. Gala Fundaţiei Inovații Sociale Regina Maria este un astfel de exemplu extraordinar, o fuziune între creativitatea modei și deschiderea sufletească a unor oameni deosebiţi” (A.G.)

Gala Fundației Inovații Sociale „Regina Maria” 2022 Gala Fundației Inovații Sociale „Regina Maria” 2022 Gala Fundației Inovații Sociale „Regina Maria” 2022

Gala Fundației Inovații Sociale „Regina Maria” 2022

Gala Fundației Inovații Sociale „Regina Maria” 2022 Gala Fundației Inovații Sociale „Regina Maria” 2022 Gala Fundației Inovații Sociale „Regina Maria” 2022 Gala Fundației Inovații Sociale „Regina Maria” 2022

Aceasta a fost cea de a IX-a ediţie a Galei de caritate a Fundaţiei, iar ei s-au alăturat peste 60 de sponsori, donatori și artiști. A fost o seară magică pentru a îndeplini misiunea Fundației, aceea de a da o șansă la o viață demnă prin acces la servicii medicale și educație celor nevoiași şi, acum, numeroşilor refugiaţi din Ucraina, cărora statul român le-a acordat asistenţă medicală completă doar pentru trei luni. Concluzia: moda este artă, dar şi implicare, lifestyle, dar şi social şi caritate! „IMAGINE PEACE, THEN CREATE IT!”

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută