Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 03/11/2022
Film / Cine Combo

CINE COMBO: Meniul cinematografelor oferă câte o porție de râs la felul principal

Silvia Trașcă De Silvia Trașcă
Comentarii CINE COMBO: Meniul cinematografelor oferă câte o porție de râs la felul principal Share CINE COMBO: Meniul cinematografelor oferă câte o porție de râs la felul principal
cinematografe


Atunci când gradele încep să scadă în termometre, ce te poate încălzi mai bine decât o porție de râs copios alături de partener, prieteni sau familie? Și pentru ca trecerea către sezonul rece să fie mai ușoară, sălile de cinema sunt pregătite să îți ofere luna aceasta doza de comedie de care ai nevoie, datorită noilor premiere pregătite să te relaxeze și distreze, în același timp. Iată două dintre acestea, care vor fi lansate la noi în cinematografe pe 4 noiembrie.

Moștenire cu scandal

(r. Dean Craig)

The Estate (Moștenire cu scandal) este o nouă comedie neagră, scrisă şi regizată de Dean Craig (Love. Wedding. Repeat). Scenariul prezintă două surori în praf de faliment, Macey (Toni Collette – Nightmare Alley) şi Savanna (Anna Faris – Scary Movie), care încearcă să-și convingă mătușa bolnavă în stadiu terminal, dar greu de mulțumit, să le lase moștenire întreaga ei avere consistentă. Doar că, mai târziu, ele descoperă că și restul membrilor familiei au același plan lacom. Filmul îi mai are în distribuție pe David Duchovny, Rosemarie DeWitt, Ron Livingston, Keyla Monterroso Mejia și, nu în ultimul rând, pe Kathleen Turner (The War of the Roses), în rolul mătușii Hilda cea morocănoasă.

Mărturisește, Fletch!

(r. Greg Mottola)

Confess, Fletch este cea mai recentă adaptare a popularei serii de romane ale lui Gregory McDonald, în care îl întâlnim pe actorul Jon Hamm în rolul principal (care îi calcă pe urme lui Chevy Chase), un jurnalist de investigație înțelept, care ajunge în diverse situații dificile. Totul este orchestrat de Greg Mottola, regizorul din spatele hiturilor de comedie Superbad și Adventureland. Devenit suspect principal într-o serie de crime, Fletch se chinuie să-și dovedească nevinovăția, în timp ce încearcă să recupereze colecția de obiecte de artă furată a logodnicei lui. Filmul ne prezintă o faună de personaje ciudate, învăluite într-un mister care îi va menține pe spectatori captivați până la final.


Vezi alte recomandări CINE COMBO

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută