Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/10/2022
Artă & Cultură / Teatru

Iubito, îți rămân dator! – cea mai amuzantă comedie despre supraviețuirea în cuplu se joaca pe 2 noiembrie la Cluj

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Iubito, îți rămân dator! – cea mai amuzantă comedie despre supraviețuirea în cuplu se joaca pe 2 noiembrie la Cluj Share Iubito, îți rămân dator! – cea mai amuzantă comedie despre supraviețuirea în cuplu se joaca pe 2 noiembrie la Cluj
Iubito, îți rămân dator


După spectacolele de mare succes la public Magnolii de Oțel, Demnitate, Intriga, Și din 10 N-a Mai Rămas Niciunul și Șeful, Teatrul Avangardia din București revine la Cluj cu o nouă comedie semnată Ricard Reguant.

Andrei Duban și Grațiela Duban joacă miercuri 02 noiembrie, de la ora 20:00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj, într-un spectacol cu mare priză la public – Comedia ”Iubito îți rămân dator”.

Spectacolul, regizat de către regizorul spaniol Ricard Reguant, este un autentic manual de auto-ajutor pentru a putea face față provocărilor conviețuirii în cuplu (care nu sunt puține). Piesa vorbește despre diferențele care există între bărbați și femei nu doar în plan sexual, ci și în plan afectiv, social și cultural. Este un ghid ideal – comic și eficient – pentru cei care trăiesc deja cu perechea cât și pentru cei care au de gând sa facă acest pas în viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat.

Vă va face sa râdeți dar și să reflectați, în egală măsura, asupra universului provocator al dragostei și al conviețuirii în cuplu.

Spectatorii din primele rânduri vor putea interacționa cu actorii în timpul spectacolului.

Iubito, îți rămân dator

“Dumnezeu a făcut femeia vorbăreața pentru a atrage atenția asupra pericolului care se ascunde în spatele tăcerii ei. Trebuie să ai mare grijă cu tăcerea unei femei. În mod sigur coace ceva…….”

*****

„Când Dumnezeu a creat bărbatul nu avea habar de importanța memoriei. Și i-a dat memorie bărbatului, numai că i-a dat una cu capacitate limitată. De aceea, bărbații păstrează în creier doar ceea ce e cu adevărat important pentru ei. În rest, șterg tot ca să nu supraîncarce softul.”

*****

Studenții și pensionarii beneficiază de Bilete reduse – cu rezervare prealabilă la telefon (sau mesaj WhatsApp) la numarul de telefon: 0791 616 583. Mai multe informații pot fi regăsite pe pagina oficială a Teatrului Avangardia.

Iubito, îți rămân dator

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută