Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/10/2022
Lifestyle

Un spectacol pentru toată familia: Magitot sunt eu!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Un spectacol pentru toată familia: Magitot sunt eu! Share Un spectacol pentru toată familia: Magitot sunt eu!
MAGITOT SUNT EU


Teatrul Dramaturgilor Români invită publicul bucureștean la un super spectacol de magie și comedie – MAGITOT SUNT EUduminică, 30 octombrie, ora 11:00, la Centrul Metropolitan de Educație și Cultură „Ioan I. Dalles”!

Teatrul și magia aduc împreună generații diferite – copii, părinți, bunici – la un spectacol cu un farmec aparte: MAGITOT SUNT EU. Ceea ce inițial a fost o joacă a devenit astăzi un adevărat mod de viață pentru cel care a reușit într-un mod unic să amestece magia cu actoria – plin de energie, volubil, cu umorul specific, MAGITOT provoacă imaginația și oferă spectatorilor o oră de veselie și bună dispoziție.

Vârsta recomandată: + 6 ani

Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului Dramaturgilor Români.  Rezervări: 0756 021 106 / rezervari@teatruldramaturgilor.ro. Detalii despre program și evenimente: www.teatruldramaturgilor.ro.

Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul General al Municipiului București.

Vezi aici mai multe spectacole de teatru din București!

MAGITOT SUNT EU

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută