Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/10/2022
Muzică

Concert Etno-Jazz Urban Trigon – Concert Aniversar, 30 De Ani De Activitate Jazzistică Neîntreruptă

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Concert Etno-Jazz Urban Trigon – Concert Aniversar, 30 De Ani De Activitate Jazzistică Neîntreruptă Share Concert Etno-Jazz Urban Trigon – Concert Aniversar, 30 De Ani De Activitate Jazzistică Neîntreruptă
etno jazz


Asociația ROCADE în parteneriat cu Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” vă invită la un concert inedit susținut de cunoscuta formație moldavă TRIGON din Chișinău:

  • Anatol Ștefaneț – violă
  • Dan Brumă – chitară
  • Vali Boghean – saxofon, trompetă, caval, vocal
  • Gari Tverdohleb – tobe, percuţie

Concertul – un concept sonor eclectic, etno jazz în peisaj URBAN – este prezentat de jazzologul și poetul Virgil Mihaiu, la rândul său un performer de jazz poetry. Evenimentul se înscrie în seria de parteneriate culturale pe care Asociația ROCADE le cultivă cu instituții reprezentative, prin care artiști și creatori relevanți sunt invitați în fața publicului tânăr, într-un contextul adecvat, pe de o parte, iar artiștilor aflați la început de carieră li se oferă sprijin și expunere, pe de altă parte. În aceasta notă, studenților Academiei de Muzică și elevilor Liceului de Muzică le este oferit accesul gratuit la concert, iar luni, 31 octombrie de la ora 10 formația TRIGON va susține un Masterclass pentru studenții ANMGD.

Vă așteptăm duminică, 30 octombrie, de la ora 18, la Studioul de Concerte al ANMGD, Str. Ion I.C.Brătianu, nr. 25.

Bilete prin Entertix.ro 

ASOCIAȚIA CULTURALA ROCADE | https://www.facebook.com/asociatiarocade

Asociația ROCADE are ca scop promovarea și dezvoltarea educației prin mijloacele artelor și culturii, în special în mediile sociale dezavantajate din punct de vedere al expunerii la cultură. Sprijinim tinerii artiști prin facilitarea de resurse și îndrumare, în sensul exprimării libere și autentice.

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută