Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/10/2022
Lifestyle

Sloturi bazate pe personalități și evenimente din istoria omenirii

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Sloturi bazate pe personalități și evenimente din istoria omenirii Share Sloturi bazate pe personalități și evenimente din istoria omenirii
Sloturi bazate pe personalități și evenimente din istoria omenirii


Scurtă istorie a jocurilor ca la aparate (păcănele) de la origini până în 2022

În anul 1891, atunci când a fost lansat primul aparat de sloturi cu câștig, Charles August Fey, creatorul acestei mașinării, nu realiza că în 2022, jocurile de noroc vor atinge o valoare de piață de 459 miliarde de dolari. Sau că jocurile de păcănele vor ajunge să fie jucate în cele mai bune cazinouri online, iar tematica lor simplă (simbolurile de pe role erau reprezentate de cărțile de joc sau de potcoave) va deveni atât de complexă.

Cum nici Herbert Mills, cel care a lansat în 1901 primul aparat de fruit slot machine, cu simboluri reprezentate de fructe, nu și-ar fi imaginat că sloturile de astăzi vor avea mecanisme Avalanche Wins, Infinity Reels sau Megaways. Abia în 1976, atunci când tehnologia progresase și a fost prezentat primul video slot de către Fortune Coin Co, celor implicați în industrie le-a fost clar că acela era doar începutul.

Așa că, în 2022, sloturile nu doar că sunt digitale, oferă multiple caracteristici și sunt disponibile într-o varietate de tematici, ci sunt și surse de jackpoturi progresive, în valoare de milioane de Euro. Iar printre aceste jocuri de pacanele, unele dintre cele mai interesante sunt cele bazate pe personalități și evenimente care s-au petrecut în istoria omenirii.

Sunt jocurile de păcănele bazate pe evenimente istorice reale populare în cazinourile online?

Sloturile care au tematică istorică nu se diferențiază de celelalte categorii de jocuri ca la aparate. Acestea le oferă jucătorilor caracteristici care permit multiplicarea câștigurilor, rotiri gratuite, jackpot-uri fixe sau a căror câștiguri sunt cresc în mod progresiv, beneficiind și de grafică, sunete și animații de calitate. Ceea ce contribuie la popularitatea lor este chiar asocierea cu evenimente și personalități din istoria omenirii, pentru că jucătorii se identifică mai ușor cu acestea decât cu sloturile fantastice, de exemplu.

Top jocuri ca la aparate inspirate de evenimente reale din punct de vedere istoric din istoria omenirii

Domnitors” este unul dintre puținele sloturi în care simbolurile sunt figurile domnitorilor importanți din istoria României. Slotul produs de BGaming în 2017 prezintă niște caracteristici de top pentru jucători – RTP 97.31%, rundă de risc – Gamble Round, câștiguri potențiale de până la 10000x pariul plasat și 15 runde gratuite cu multiplicatori de câștig 3x.

Acestor caracteristici li se adaugă prezența domnitorilor Ștefan cel Mare, Iancu de Hunedoara și Vlad Țepeș, precum și a castelelor acestora ca simboluri în joc. În anul 2018, a fost lansată și versiunea “Domnitors Deluxe” care este la fel de atractivă pentru jucătorii români de casino.

Napoleon Bonaparte a fost unul dintre cei mai carismatici conducători din istoria omenirii, așa că, producătorii de păcănele i-au dedicat câteva sloturi. Printre acestea se remarcă “Napolen & Josephine”(Relax Gaming, RTP 97.03%, volatilitate mare, 50 linii de plată, lansat în 2017) și “Napoleon: Rise of an empire” (Blueprint, RTP 95.96%, volatilitate mare, 20 linii de plată, lansat în 2018).

Attila este cunoscut drept unul dintre cei mai fioroși lideri militari din istoria omenirii, iar Novomatic și Relax Gaming i-au dedicat două sloturi de top. “Attila”- RTP 95%, 9 linii de plată, 15 runde gratuite cu câștig multiplicat de 3x este produsul celor de la Novomatic. Relax Gaming a lansat în 2020 “Attila the Hun”- RTP 96.38%, 20 linii de plată și 6 caracteristici avantajoase pentru jucători. Printre acestea se numără Walking Wild Respins, Small Battle Free Spins, Big Battle Free Spins, Attila Walking Wild Respins și Aeticus Walking Wild Respins.

Epoca romană se bucură de atenția creatorilor de pacanele, printre cele mai cunoscute titluri numărându-se “Legendary Rome” (EGT), “Rome the Golden Age” (Netent), “Rome: Caesars Glory” (Playson), “Rome: Rise of an Empire” (Blueprint) sau “Battle of Rome” (Arrows Edge). La se întâmplă și în cazul epocii Egiptului Antic, jocuri de păcănele precum “Rise of Egypt” (Playson), “Age of Egypt”(Playtech) ori “Legend of Cleopatra”(Playson) fiind apreciate de jucători.

Jocurile de pacanele bazate pe istoria omenirii prind la jucătorii din cazinourile digitale, aceștia având posibilitatea nu doar de a se distra în timp ce le joacă, ci și de a obține câștiguri. Dincolo de aceste aspecte, sloturile istorice au darul de a le permite jucătorilor să descopere o parte din trecutul omenirii prin intermediul jocului și al divertismentului de la pacanele.

Citește AICI mai multe ȘTIRI!

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută