Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/10/2022
Muzică Festival

Laura Orian şi Cătălin Crețu concertează la One Jazz Festival Baia Mare

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Laura Orian şi Cătălin Crețu concertează la One Jazz Festival Baia Mare Share Laura Orian şi Cătălin Crețu concertează la One Jazz Festival Baia Mare
one jazz festival


One Jazz Festival, ediția a IV-a, se va desfășura anul acesta în 21-22 octombrie, în sala de spectacole Auditorium la ATP Tech Center din Baia Mare. 18 artiști din 7 țări (Polonia, Germania, Israel, Danemarca, Suedia, Macedonia, Republica Moldova), consacrați pe plan internațional, vor evolua pe scena festivalului. Bilete și abonamente pentru accesul la festival se pot achiziționa de pe https://onejazz.ro. Din seria de evenimente conexe organizate pe perioada desfășurarii One Jazz Festival, două atrag atenţia în mod deosebit:

 

Vineri 21 octombrie, ora 14.00, vă invităm la Muzeul de Științe Astronomice din Baia Mare, str. George Coșbuc nr. 16,  la improvizație  de muzică electronică susținută de compozitorul și artistul media Cătălin Crețu. Muzicianul va dezolta în timp real o lume sonoră acompaniată de imaginile cosmice proiectate în planetariu, realizând o sinteză acustică între două lumi aflate la poluri opuse: macro- și micro- cosmosul. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Rezervări pe email: planetariul_bm@yahoo.com

one jazz festival
Credit foto: One Jazz Festival

 

Sâmbătă 22 octombrie, ora 11.00, vă invităm la Muzeul Județean de Artă <<Centrul Artistic Baia Mare>>,  str. 1 Mai nr. 8, pentru a un recital susținut de Laura Orian (voce și pian digital). Laura Orian studiază muzica de la 7 ani, trecând prin Liceul de Muzică Alba Iulia respectiv Academia de Muzică din Cluj-Napoca. Laura Orian este cunoscută, mai ales în postura de vocalistă a trupei de muzică electroacustică Sensor. În paralel, Laura s-a preocupat de studiul jazz-ului, activitatea concertistică din ultimii ani s-a canalizat pe interpretarea vocal-jazzistică, cântând piese scrise de ea dar și standarde de jazz cunoscute. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Rezervări pe email: muzartbm@yahoo.com.

one jazz festival
Credit foto: One Jazz Festival

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută