Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/10/2022
Artă & Cultură / Performing arts

Elena Moșuc pe scena Operei Naționale București 2022

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Elena Moșuc pe scena Operei Naționale București 2022 Share Elena Moșuc pe scena Operei Naționale București 2022
Elena MOșuc


Elena Moșuc, invitată în „Norma” din octombrie 2022, pe scena Operei Naționale București

Soprana Elena Moșuc este invitată în rolul titular din prima reprezentație cu opera „Norma” de Vincenzo Bellini din această săptămână de pe scena Operei Naționale București. Soprana Marta Sandu Ofrim va debuta în același rol, iar săptămâna se va încheia cu opera „Tosca” de Giacomo Puccini.

Elena Moșuc

„Norma” de Vincenzo Bellini, Joi, 20 octombrie, și vineri, 21 octombrie, ora 18:30

Joi, 20 octombrie, și vineri, 21 octombrie, ora 18:30, vă așteptăm la spectacolul cu opera „Norma” de Vincenzo Bellini, în regia lui Alice Barb, conducerea muzicală Ethan Schmeisser. Pentru prima reprezentație, publicul spectator o va putea urmări pe soprana Elena Moșuc în rolul titular în calitate de invitată a scenei bucureștene, iar în cea de-a doua reprezentație va debuta soprana Marta Sandu Ofrim. „Norma”, opera în două acte de Vincenzo Bellini, după un libret de Felice Romani (după tragedia omonimă a lui Alexandre Soumet), este despre viaţa în care oamenii, lucrurile, întâmplările şi faptele păstrează mai multă strălucire când rămân imperfecte decât atunci când sunt desăvârşite, dar şi despre sacrificiul acceptat cu nobleţe şi demnitate.

Elena Moșuc

„Tosca” de Giacomo Puccini, Duminică, 23 octombrie, ora 18:30

Duminică, 23 octombrie, ora 18:30, vă invităm la spectacolul cu opera „Tosca” de Giacomo Puccini, conducerea muzicală Tiberiu Soare. Prin intermediul limbajului muzical, „Tosca” de Giacomo Puccini conturează personaje complexe, caractere puternice antrenate într-un parcurs dramatic cu final tragic pentru fiecare dintre acestea.

Elena Moșuc

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută