Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 13/10/2022
Artă & Cultură Film

Premierele săptămânii: Ce filme noi vedem la Cineplexx din 14 Octombrie 2022

Alexandra Dobre De Alexandra Dobre
Comentarii Premierele săptămânii: Ce filme noi vedem la Cineplexx din 14 Octombrie 2022 Share Premierele săptămânii: Ce filme noi vedem la Cineplexx din 14 Octombrie 2022


Premierele săptămânii – Ce filme noi vedem la Cineplexx din 14 Octombrie

PREMIERELE SĂPTĂMÂNII: Halloween Sfârșitul, Amsterdam, One Piece Film RED, Fără prelungiri

HALLOWEEN SFÂRȘITUL ( IM18 )

PREMIERĂ: 14 OctombriePremierele săptămânii

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Thriller, Horror

DISTRIBUȚIE: Judy Greer, Jamie Lee Curtis, Nick Castle, Rohan Campbell, Andi Matichak, Emily Brinks, McIntyre Stephanie

SINOPSIS:
Legendara înfruntare dintre Michael Myers și Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) ajunge la un înfiorător climax în această ultimă parte a celebrei francize. La patru ani de la ultima ei întâlnire cu ucigașul mascat Michael Myers, Laurie Strode locuiește cu nepoata ei și încearcă să-și termine cartea. Myers nu a mai fost văzut de atunci, iar Laurie decide în sfârșit să se elibereze de furie și frică și să îmbrățișeze viața.

Cu toate acestea, când un tânăr este acuzat că a ucis un băiat pe care îl îngrijea, se aprinde o cascadă de violență și teroare care o obligă pe Laurie să se confrunte cu răul pe care nu îl poate controla.

PROGRAM:
2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3emZoov
2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3rLiOXc

AMSTERDAM ( N15 )

AMSTERDAM

PREMIERĂ: 14 Octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos

GEN: Dramă, Istoric

DISTRIBUȚIE: Christian Bale, Andrea Riseborough, Margot Robbie, John David Washington, Alessandro Nivola

SINOPSIS:
Plasat în anii ’30, filmul lui David O. Russell spune povestea a trei prieteni care sunt, pe rând, martori ai unei crime, apoi suspecți principali și, în final, cei care scot la lumină unul dintre cele mai șocante comploturi din istoria Statelor Unite.

PROGRAM:
2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3rKx9Dj

ONE PIECE FILM RED ( AG )

PREMIERĂ: 14 OctombrieONE PIECE FILM RED

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos

GEN: Anime

DISTRIBUȚIE: Yûichi Nagashima, Hiroaki Hirata, Shuichi Ikeda, Kazuya Nakai, Kaori Nazuka

SINOPSIS:
Seria anime One Piece are peste 1000 de episoade și se bazează pe seria manga numărul 1 din lume, cu peste 500 milioane de exemplare vândute. Epopeea One Piece are în centru un grup de pirați în căutare de comori, având în frunte un erou special. Luffy și bunii săi prieteni caută legendara comoară „One Piece”, care a aparținut în trecut Regelui Piraților Roger.

În acest film, facem cunoștință cu Uta — cea mai iubită cântăreață din lume. Deși își ascunde identitatea reală, vocea ei e considerată a fi “nepământeană”. Acum, va apărea pentru prima dată într-un concert live. Pe măsură ce locul se umple cu fani – pirați neliniștiți, Marina care supraveghează totul, dar și echipajul Straw Hats condus de Luffy— vocea așteptată de toți e pe cale să fie auzită.

PROGRAM:
2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3CpZkMv

FĂRĂ PRELUNGIRI ( AP12 )

PREMIERĂ: 14 OctombrieFĂRĂ PRELUNGIRI

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Drama, Comedie

DISTRIBUȚIE: Mihai Mălaimare, Razvan Vasilescu , Nicodim Ungureanu, Cecilia Bârbora, Ion Haiduc, Magda Catone, Demeter Andras, Tache Florescu, Ionuț Popescu

SINOPSIS:                                                                                                                                      Violeta este directoarea unui azil de bătrâni. Face o înțelegere cu un consilier de la primărie și pune la cale un plan pentru delapidarea unor fonduri de la Uniunea Europeană. Se folosește de locatarii azilului pentru diverse activități culturale. Primăria o susține, e an electoral.

Fără să știe de întregul complot, Dinu, un antrenor de fotbal rezident la azil se implică. Își face o echipă de fotbal cu alți locatari: un turnător la Securitate, un parvenit al tranziției, un sudor, un fost procuror, un nomenclaturist comunist, un paznic de noapte și un mercenar ungur. 

În timp ce Directoarea luptă pentru bani și poziție, adevărata miză pentru consilier și primar e mai mare decât voturile celor din azil. Va reuși Dinu să își salveze echipa atunci când află că totul se prăbușește în jurul lor?  Fără Prelungiri este o poveste universală despre puterea de a o lua de la capăt, de a nu te lăsa bătut atunci când totul este împotriva ta.

PROGRAM: 

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3TjNURz 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.