Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/10/2022
Festival Muzică

SAGA aduce unele dintre cele mai mari live act-uri internaționale pe scena festivalului în 2023

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii SAGA aduce unele dintre cele mai mari live act-uri internaționale pe scena festivalului în 2023 Share SAGA aduce unele dintre cele mai mari live act-uri internaționale pe scena festivalului în 2023
saga


SAGA Festival se dezvoltă și aduce în 2023 mai multe genuri muzicale, mai multe scene, mai multe ore de distracție. Cea de-a treia ediție începe să se contureze și va trece la următorul nivel atât în ceea ce privește conceptul și producția, cât și line-up-ul și activitățile de pe parcursul celor trei zile. Unele dintre cele mai mari live act-uri din lume vor putea fi văzute la SAGA: artiști internaționali cu milioane de fani, așteptați de publicul din România, vor anima spiritele. Live act-urile vor fuziona cu muzica electronică și cu seturile incendiare pregătite de cei mai iubiți DJi la nivel global.

Surprizele nu se încheie aici: noi scene vor prinde viață, iar cele deja consacrate vor avea un nou design inovator. Activitățile din timpul festivalului vor fi mai multe, mai diverse, mai surprinzătoare. 

Toate noutățile referitoare la cea de-a treia ediție SAGA vor fi anunțate în curând. 

saga
Credit foto: SAGA

SAGA lansează un concurs pentru cei care vor să fie parte din echipă

Pentru că părerea fanilor este cea mai importantă, SAGA lansează un concurs pentru cei care vor să fie parte din echipă. Până pe 25 octombrie, pe conturile de Instagram și Facebook ale festivalului, ei vor avea parte de o serie de provocări. La final, câștigătorul va primi un badge de festival crew, cu ajutorul căruia va avea acces în perimetrul evenimentului în perioada de pregătire, va asista la construirea scenelor și la toate celelalte momente cheie. Mai multe detalii pot fi urmărite aici.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.