Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/10/2022
Lifestyle / Parfumul lunii

Parfumul dual al lunii octombrie: LEGAL/ ILLEGAL

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii Parfumul dual al lunii octombrie: LEGAL/ ILLEGAL Share Parfumul dual al lunii octombrie: LEGAL/ ILLEGAL
legal illegal


legal/ illegal

Parfumul dual al lunii octombrie: LEGAL/ ILLEGAL, ale casei SALLE PRIVÉE, prin ELYSEE Perfumery

În premieră am optat – împreună cu Elysee – pentru un tandem de arome ce par completarea optimă de obscur şi lumină/ căutare şi înţelegere/ acţiune şi meditaţie/ conformism şi nonconformism, specific dualismului omului modern: LEGAL/ ILLEGAL, de la Salle Privée, casa de parfumerie şi modă din Amsterdam, creatoare a unei colecții de parfumuri extrem de moderne, la limita aromelor masculine/feminine/unisex.

Toate fac referire la amintirile fondatorului Patrick Munsters, aducând omagiu lumii sale în materie de estetică și stil. Fiecare este conceput să evoce o anumită dispoziție, să se potrivească cu o anumită ocazie sau chiar să evidențieze personalitatea cuiva. Depinde de voi.

Legal/ illegal

Illegal

ILLEGAL este principalul extract de parfum al casei. Illegal este pentru cei îndrăzneți și încrezători, eternul renegat ce a ales libertatea înaintea a orice. Illegal este sexy, ameţitor și la limita socialului banal.

Purtătorul parfumului Illegal se poate simți determinat să-și asume riscuri mult mai mari decât de obicei. Cel care se bucură de Illegal pare un rebel absolut. Ego-ul purtătorului ar putea creşte fără limită.

ILLEGAL se deschide cu o notă de vârf unică de cardamon, ghimbir și conţinut ridicat de absint; o notă de mijloc formată din cașmir și piele se dezvăluie rapid, încătușându-ți pielea.

Fii propriul judecător, juriu și călău datorită vetiverului aromat, a nalbei şi al lemnului de guaiac – toate de o calitate excepțională – alături de un ingredient cu totul special: canabidiol – CBD, cunoscut pentru proprietățile sale calmante și vindecătoare, extras legal din cannabis, special pentru Illegal.

illegal legal/ illegal

Legal

Doar pentru că este legal, nu înseamnă că este nevinovat. LEGAL este parfumul care te va însoţi pe tot parcursul zilei, cel care îl transformă pe Clark Kent în Superman sau pe Diana Prince în Wonder Woman. Legal ar putea părea accesibil și prietenos, dar examinarea sa în profunzime dezvăluie o latură excentrică. Legal este un parfum unisex, sociabil, uşor de purtat și îmbietor. Legal te transformă parcă în ceva angelic și mai corect decât ar putea fi normal.

Purtătorii pot experimenta dorința de a fi mai sinceri și mai altruişti, tendințele etice pot fi mult intensificate.

LEGAL se deschide cu o notă de vârf de piper roz, absint narcotic şi  grapefruit, notele de mijloc de salvie şi scortişoară mixează în spirit cu notele de bază din lemn de santal şi cedru, aducând în același timp picanteria cu o inimă senzuală și caldă de styrax și rozmarin.

Omul modern, profund dual, are nevoie în octombrie de LEGAL şi ILLEGAL, de la Salle Privée, prin Elysee. Ele, împreună, sunt noua noastră alegere!

Recomandare de Alin Gălățescu

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută