Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 07/10/2022
Film

Premieră: One Piece, fenomenul global, vine în România

Malina Coșan De Malina Coșan
Comentarii Premieră: One Piece, fenomenul global, vine în România Share Premieră: One Piece, fenomenul global, vine în România
one-piece-film


one piece red

Filmul One Piece Red va ajunge în cinematografele din România cu data oficială de premieră 14 octombrie și avanpremiere din 8 și 9 octombrie.

Filmul va rula în România în varianta 2D, Dolby Atmos, 4DX și IMAX.

Dacă nu ți-ai asigurat încă un loc la marele eveniment, găsești deja biletele în vânzare și mai multe detalii pe pagina badunicorn.ro.

One Piece Film Red este al cincisprezecelea lungmetraj din seria de filme One Piece și marchează aniversarea de 25 de ani a seriei, una dintre cele mai îndrăgite manga din Japonia și din toată lumea.

Publicată pentru prima dată în 1997, cu peste 100 de volume, peste 1000 de episoade și cu peste 1000 de personaje diferite, One Piece e una dintre cele mai longevive serii din lume.

Despre ce este One Piece Film Red?

Locația evenimentului este Elegia, insula Muzicii. Fani din toate colțurile lumii s-au adunat aici să o vadă pentru prima dată live pe cea mai iubită cântăreața a lumii: Uta! Dar printre fanii ei se numără atât pirați, cât și soldați ai Marinei și agenți de informații ai Guvernului Mondial. O întreagă lume este cu ochii pe Uta și pe marele ei concert.

Conflictul se dezlănțuie în momentul în care identitatea Utei este dezvăluită: ea este fiica lui Shanks, unul dintre cei 4 Împărați ai Mării, un pirat puternic și temut. Acum, toată lumea încearcă să pună mâna pe ea, dar Uta are și ea un as în mânecă. Care să fie cu adevărat planul ei pentru a-și atinge țelul, acela de a crea o Nouă Eră a fericirii și a liberății?

Cine a lucrat la film?

Produs de creatorul One Piece, Eiichiro Oda, alături de Toei Animation, One Piece Red este lansarea cinematografică cu cele mai mari încasări din franciza care a devenit acum un fenomen global. Filmul este regizat de Goro Taniguchi (One Piece: Defeat The Pirate Ganzack) și scris de Tsutomu Kuroiwa (One Piece Film: Gold).

one piece red film Tsutomu Kuroiwa
Tsutomu Kuroiwa

Indiferent dacă ești fan al seriei sau auzi pentru prima dată de One Piece, noi te așteptăm la cinema. Muzica și aventura sunt pentru toată lumea!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.