Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 06/10/2022
Film

Serban Pavlu si Emanuel Parvu ajung la Cluj pentru proiectia speciala a filmului Marocco de la Cinema Florin Piersic.

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Serban Pavlu si Emanuel Parvu ajung la Cluj pentru proiectia speciala a filmului Marocco de la Cinema Florin Piersic. Share Serban Pavlu si Emanuel Parvu ajung la Cluj pentru proiectia speciala a filmului Marocco de la Cinema Florin Piersic.
marocco


Duminica, 9 octombrie, ora 19.30 are loc proiectia speciala a filmului Marocco, in regia lui Emanuel Parvu, in prezenta regizorului si a actorului din rolul principal, Serban Pavlu. 

Cei doi vor sta de vorba cu publicul prezent, dupa proiectie, intr-o sesiune de intrebari si raspunsuri.

 

Bilete pentru proiectia de duminica, 9 octombrie, pot fi gasite aici.

 

* Marocco spune o poveste despre responsabilitate și vinovăție, despre lipsa încrederii care generează un lanț de evenimente cu efecte devastatoare. Filmul urmărește destinele a două iubiri care ajung în situații de viață și de moarte ca urmare a neîncrederii și ridică o întrebare: “dacă fiecare are intenții bune, și totuși cineva moare, unde e greșeala?”

Mi se pare ca relatia parinte-copil contine cea mai puternica forma de iubire și e alcatuita din încredere, atentie, devotament, daruire. Și atunci cred ca e un loc foarte bun de săpat, de speculat. Tot ce s-a scris despre iubire continuă să fie un izvor nesfarsit, dar cred ca perspectiva personală aduce un subiect nou pe piața. Adica tema ramane aceeasi, dar subiectele sunt nesfarsite, sunt practic cati oameni sunt.”, spune Emanuel Pârvu, regizorul filmului despre tema filmului, intr-un interviu pentru Urban.ro

** Distributie: Șerban Pavlu, Crina Semciuc, Emilia Popescu, Ana Indricău, Tudor Cucu Dumitrescu, Tania Filip, Vlad Brumaru, Mihaela Sîrbu, Mirela Gorea, Bianca Anastasiu  și copiii Amalia Constantinescu și Sonia Stolea. 

Scenariul este semnat de Alexandru Popa și Emanuel Pârvu, imaginea îi aparține lui Silviu Stavilă; montajul- Dan Ștefan Pârlog și sunetul- Dumitru Alexandru.

Filmul este produs de Miruna Berescu, prin FAMart.

Filmul a avut premiera mondială în cadrul Festivalului Internațional de Film de la San Sebastian în toamna anului trecut. În România, Marocco a fost inclus în Competiția Internațională a TIFF Cluj și a fost proiectat apoi la Festivalul de Film ANONIMUL în Deschiderea Serii Filmului Românesc. A urmat un traseu de festivaluri internaționale, fiind deja proiectat în Statele Unite, Germania, Italia, Israel, Franta, Indonezia, Luxemburg, Georgia, India.

 

Marocco intra in cinematografele din toata tara in 7 octombrie. 

Trailerul filmului poate fi găsit aici: https://youtu.be/BiegWncGxQE.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.