Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/10/2022
Artă & Cultură

Școlile sibiene vor putea să țină ore în spațiile expoziționale ale Muzeului Național Brukenthal

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Școlile sibiene vor putea să țină ore în spațiile expoziționale ale Muzeului Național Brukenthal Share Școlile sibiene vor putea să țină ore în spațiile expoziționale ale Muzeului Național Brukenthal

Elevii sibieni ar putea desfășura orele la Muzeul Național „Brukenthal”. Instituția culturală a anunțat că a semnat un acord de parteneriat cu Inspectoratul Școlar General Sibiu care permite elevilor, învățătorilor și profesorilor ca o parte din orele de curs să se desfășoare în spațiile expoziționale ale Muzeului.

Potrivit reprezentanților MNB, învățarea nu se limitează la sala de clasă. „Muzeele sunt medii educaționale importante și oferă un potențial de învățare considerabil. Colecțiile expuse în muzee oferă elevilor o legătură tangibilă cu timpul, locurile, evenimentele sau oamenii și le permit să experimenteze evoluția istoriei umane și a moștenirii culturale. Învățarea în muzee îi ajută pe elevi să înțeleagă valoarea istorică a obiectelor, să respecte diverse culturi și să înțeleagă multiculturalismul. Explorarea muzeelor ​​oferă elevilor capacitatea de a se angaja activ în procesul de dobândire a cunoștințelor și de a exprima gânduri și emoții”, au transmis reprezentanții conducerii Muzeului „Brukenthal”.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută