Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 27/09/2022
Film / Streaming

Care au fost cele mai populare filme și seriale online din România în intervalul 19 – 25 septembrie

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii Care au fost cele mai populare filme și seriale online din România în intervalul 19 – 25 septembrie Share Care au fost cele mai populare filme și seriale online din România în intervalul 19 – 25 septembrie
star wars andor


În ultima săptămână, 19-25 septembrie, pe platformele de streaming n-au existat producții mari care să aibă premiera. Drept urmare, pe primele poziții în preferințele românilor în materie de filme online s-au clasat doar două filme mai vechi și doar unul care a avut premiera pe marele ecran în acest an și care a ajuns online după câteva luni.

 Astfel, cel mai urmărit film online din România din ultimele 7 zile a fost „Me Without You” (2001). Acesta poate fi găsit pe Prime și spune povestea prieteniei a două fete: Holly (Michelle Williams) și Marina (Anna Friel). Ele și-au jurat să rămână prietene pentru tot restul vieții. Însă, chiar dacă pactul din copilărie a rezistat trecerii anilor, exceselor de tinerețe, divorțurilor părinților și impulsurilor auto-destructive, Holly începe să se simtă prinsă într-o capcană…. În tot acest timp, Holly a reușit să păstreze un singur secret: sentimentele ei pentru Nat, fratele Marinei. Nici măcar nu s-a străduit prea mult să-l păstreze, având în vedere că problemele Marinei au avut întotdeauna prioritate. Poate tocmai de aceea acest inofensiv secret devine firul de nisip care macină încet și sigur prietenia lor.

Pe locul doi se regăsește filmul „Elvis” (2022), disponibil pe HBO Max. Este vorba de povestea vieții celebrului Elvis Presley (Austin Butler) văzută prin prisma relației sale complicate cu managerul său enigmatic, colonelul Tom Parker (Tom Hanks). Povestit din perspectiva lui Parker, filmul se adâncește în dinamica relației complexe dintre cei doi, care se întinde pe o perioadă de peste 20 de ani, de la ascensiunea lui Presley la faimă, până la starul care a schimbat cursul istoriei, pe fundalul peisajului cultural în evoluție și al pierderii inocenței în America.

Pe locul 3 se află un film din 2021: „Virajul”. Acesta a fost urmărit de foarte mulți români pe Netflix și spune povestea unei femei care e pe marginea prăpastiei, chiar dacă aparent duce o viață liniștită. Holly pare să aibă tot: doi copii, o casă frumoasă, un loc de muncă bun ca profesoară și un soț cu cariera în ascensiune. Dar există semne că lucrurile nu sunt în regulă în lumea ei. Insomnia. Medicamentele pentru insomnie. Visele provocate de medicamentele pentru insomnie. (Oare sunt vise?) Și apoi mai e șoarecele care-i apare în casă. Toate acestea îi afectează echilibrul deja delicat și o împing peste limită.

Iată care au fost cele populare filme de pe platformele de streaming printre utilizatorii români în intervalul 19 – 25 septembrie:

top filme

În ceea ce privește serialele la care românii au făcut binging în ultima săptămână, pentru prima oară de la premieră, serialul „Casa Dragonului” nu se mai regăsește în top 3, ci pe poziția a patra. Pe locul 1 a debutat „Star Wars: Andor” (Disney+), care a avut premiera pe 21 septembrie. Acesta a fost așteptat de fani cu sufletul la gură, pentru că oferă o viziune mai sumbră și nu atât de colorată asupra universului Star Wars.

Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii” a reușit să rămână în top, pe poziția 2, poate și pentru că de la episod la episod devine din ce în ce mai bun.

Un alt serial care a deranjat clasamentul din ultimele săptămâni a fost mult lăudatul „Dahmer – Monstrul: Povestea lui Jeffrey Dahmer” (Netflix), povestea reală despre monstrul Jeffrey Dahmer, acuzat și de necrofilie și canibalism. Actorul din rolul principal, Evan Peters, este ridicat în slăvi pentru rolul foarte bun pe care-l face în această producție.

Iată care au fost cele mai vizionate 10 seriale online din România în săptămâna 19 – 25 septembrie:

top seriale

Sursa: www.justwatch.com

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută