Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/09/2022
Artă & Cultură / Performing arts Viața Orașului

Pianul Bösendorfer în noua stagiune a Operei Naționale Române din Cluj-Napoca

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Pianul Bösendorfer  în noua stagiune a Operei Naționale Române din Cluj-Napoca Share Pianul Bösendorfer  în noua stagiune a Operei Naționale Române din Cluj-Napoca
opera nationala romana din cluj napoca


Opera Națională Română din Cluj-Napoca are un nou Partener, Bösendorfer, cel mai vechi producător de piane premium la nivel mondial

Un alt eveniment important ce marchează deschiderea acestei Stagiuni este faptul că Opera Națională Română din Cluj-Napoca are un nou Partener, Bösendorfer, cel mai vechi producător de piane premium la nivel mondial ce a pus la dispoziția Instiuției în această Stagiune pianul Bösendorfer 230 Viena Concert.

Reprezentând o companie ce transmite de secole flacăra ce arde din pasiune pentru piane, măiestrie dedicată și preocupare continuă față de nevoile clienților, dar care totodată a îmbrățișat adevărata diversitate în exprimarea artistică, toate pianele Bösendorfer au în comun caracteristici distincte și fundamentale în ceea ce privește modul în care sunt fabricate.

Există o preocupare constantă în a crea cea mai bună experiență acustică pianistică având ca rezultat ceea ce îl poziționează ca unic pe piață, ADN-ul Bösendorfer: sunetul cald, dar totodată intens și complex. Markus Walther, Sales and Marketing Manager Europe al producătorului, a menționat în cadrul Întâlnirii cu presa din 21 septembrie, faptul că fiecare pian, fie că este vorba despre Grand Uprights, Grand Pianos sau Concert Grands, este creat cu cea mai mare grijă și dedicare de către artizanii celebrei mărci.

Pianul Bösendorfer 230 Viena Concert a fost ales cu măiestrie de către cunoscuta pianistă Alexandra Silocea, artist al celebrei mărci de peste 20 de ani, iar prima audiție a acestui pian extraordinar a avut loc cu ocazia Întâlnirii cu presa, unde s-a interpretat cea mai cunoscută parte muzicală din Cavalleria rusticana, Intermezzo.

Așadar, o nouă Stagiune ce promite evenimente unice, alături de parteneri deosebiți, ce vor crea momente înălțătoare publicului iubitor de artă lirică și frumos!

La conferința de presă organizată cu ocazia noii stagiuni au participat:

  1. Florin Estefan, Manager General al Operei Naționale Române din Cluj-Napoca
  2. Markus Walther, Sales and Marketing Manager Europe al Bösendorfer
  3. Cristian Avram, Director Marketing al Operei Naționale Române din Cluj-Napoca
  4. Adrian Morar, Dirijor
  5. Ștefania Barz, Santuzza (Cavalleria Rusticana, 24 Septembrie)
  6. Geani Brad, Alfio (Cavalleria Rusticana, 24 Septembrie)
  7. Zsuzsa Barabas, Santuzza (Dodici Anni Dopo, 25 Septembrie)
  8. Cristian Hodrea, Alfio (Cavalleria Rusticana, 25 Septembrie)

Credit foto Nicu Cherciu

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută