Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 20/09/2022
Film / Streaming

La ce filme și seriale online s-au uitat românii în intervalul 12 – 18 septembrie?

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii La ce filme și seriale online s-au uitat românii în intervalul 12 – 18 septembrie? Share La ce filme și seriale online s-au uitat românii în intervalul 12 – 18 septembrie?


În săptămâna 12-18 septembrie românii au continuat să se uite în număr mare la cele două producții Disney, care au avut premiera pe platforma de streaming Disney+ pe 8 septembrie – „Thor: Iubire și tunete” și „Pinocchio”. Acestea s-au clasat pe locurile 2 și 3 în top 10 cele mai vizualizate filme online în România din săptămâna 12-18 septembrie.

Citește și:

De această dată, locul 1 a fost ocupat de Netflix, care a pus la dispoziția publicului docudrama (un amestec de documentar și film bazat pe fapte reale) „The Invisibles”. Acesta a fost lansat în 2017 și spune povestea a patru evrei care au supraviețuit Holocaustului. Aceștia erau adolescenți atunci când a avut loc totul și au reușit să rămână în viață ascunzându-se la Berlin în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Totul e compus din interviuri personale, reconstituire dramatică, imagini de arhivă și narațiune. O producție cu adevărat impresionantă.

Iată care au fost cele mai populare filme de pe platformele de streaming printre utilizatorii români în intervalul 12 – 18 septembrie:

La ce filme și seriale online s-au uitat românii în intervalul 12 - 18 septembrie?

În ceea ce privește serialele la care s-au uitat românii în ultima săptămână, primele două poziții aparțin tot mega producțiilor „Casa Dragonului” (HBO Max) și Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii (Prime). Însă, de această dată locul 1 a fost ocupat de Casa Dragonului, după ce săptămâna trecută a fost invers. Din nou, e de așteptat ca până la terminarea primelor sezoane din aceste două sezoane să nu existe un alt serial online care să reușească să le dea jos de pe primele două poziții din acest top.

Pe locul 3 s-a clasat o producție Netflix – „Soarta: Saga Winx”. Aceasta a avut premiera celui de-al doilea sezon pe 16 septembrie și se pare că românii au așteptat noile episoade cu sufletul la gură. Pentru cei care nu știu, acesta este un serial pentru adolescenți bazat pe serialul animat Nickelodeon Winx Club.

Iată care au fost cele mai vizionate 10 seriale online din România în săptămâna 12 – 18 septembrie:

La ce filme și seriale online s-au uitat românii în intervalul 12 - 18 septembrie?

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută