Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 12/09/2022
Film Festival Viața Orașului

Biz Brașov: Trofeul Carpați la Alpin Film Festival 2022

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Biz Brașov: Trofeul Carpați la Alpin Film Festival 2022 Share Biz Brașov: Trofeul Carpați la Alpin Film Festival 2022


Alpin Film Festival 2022: „Oamenii drumului – Terra Banatica”, documentarul despre Via Transivanica, a primit Trofeul Carpați pentru cel mai bun film despre promovarea zonei montane din România

Cea de-a 7-a ediție Alpin Film Festival, unicul eveniment cinematografic din România dedicat culturii montane, s-a încheiat duminică, pe 11 septembrie, după 6 zile de proiecții, întâlniri cu invitați speciali, conferințe, competiții sportive și expoziții inspirate de universul montan. Au fost peste 35 de proiecții la Brașov, Predeal și Râșnov.

Citește și:

La Gala de premiere AFF.7, organizată sâmbătă seară la Centrul Cultural Reduta din Brașov, au fost anunțați câștigătorii ediției cu numărul 7 din cele 43 de filme din Competiția Internațională și Competiția Filme Românești.

Trofeul ALPIN FLL FESTIVAL 2022 a fost câștigat de documentarul francez AKEJI – sufletul muntelui, regizat de Corentin Lecont și Melanie Shaan. O mică bijuterie cinematografică cu imagini de o frumusețe care îți taie respirația, un pictor japonez care trăiește într-o armonie perfectă cu natura.

Oamenii drumului -Terra Banatica regizat de Mircea Gherase, a fost fillmul care a obținut Premiul CARPAȚI acordat celui mai bun film care promovează zonele montane din România, premiu oferit de FUNDAȚIA CONSERVATION CARPATHIA. A fost filmul cu cea mai entuziastă primire la ediția din acest an a festivalului de film montan de la Brașov, sesiunea de întrebări și răspunsuri fiind una de colecție, cu peste o oră de discuții cu echipa prezentă și cu live de pe Via Transilvanica cu ALIN UȘERIU care face ultimele verificări înainte de lansarea oficială a traseului, pe 8 octombrie, la ALBA IULIA.

Știrea completă bizbrasov.ro: aici.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută