Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/09/2022
Lifestyle Viața Orașului

Invitație la mișcare: o zi de sport împreună la “Jocurile Cartierului Răcădău”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Invitație la mișcare: o zi de sport împreună la “Jocurile Cartierului Răcădău” Share Invitație la mișcare: o zi de sport împreună la “Jocurile Cartierului Răcădău”


Grupul de inițiativă AMI și Asociația MTB Trails, invită locuitorii cartierului Răcădău la o zi de sport și mișcare împreună la “Jocurile Cartierului Răcădău – ediția a II-a”, sâmbătă, 10 septembrie 2022 de la ora 11.00. În Parcul Trandafirilor și la peretele colorat Magnolia vor avea loc concursuri, activități sportive și jocuri recreative prin care comunitatea va redescoperi beneficiile mișcării.

Sâmbătă, 10 septembrie 2022, de la 11:00 la 16:00, în Parcul Trandafirilor, atât pe zona verde, cât și pe aleea principală, copiii, părinții și bunicii se vor putea bucura de jocuri de volei, badminton, paddle, frisbee, fotbal sau tir cu arcul. Cei mai mici vor avea parte de activități de mișcare, jocuri și activități de grup cu echipele CSS Brasovia, Bebe Rostogol și Junior by Oaki, în timp ce părinții și bunicii se pot relaxa cu un masaj terapeutic de la Kinetic Plus sau participând la sesiunile de yoga alături de instructori experimentați. Nu vor lipsi jocurile de șah și table din parc, pentru care vecinii din cartier sunt încurajați să se organizeze pentru tradiționalele competiții, concursurile distractive pentru familii și prieteni, iar pentru cei mai îndrăzneți un antrenament de karate.

Alături de organizatori, în parc se va afla și Federația Română de Orientare, care îi invită pe brașoveni între orele 11:00 și 16:00 la un ATELIER DE MICROORIENTARE, adresat tuturor celor peste 8 ani.

Aleea principală din Parcul Trandafirilor se va anima cu încălzirea coordonată de profesori de sport de la școlile din cartier, cu un moment de breakdance cu Old School New School, dar și cu o demonstrație de arte marțiale!

De la 14:00 la 18:00 zona peretelui colorat Magnolia va fi dedicată competițiilor și jocurilor de baschet, tenis cu piciorul, trotinete, role, biciclete, darts. Aici, cei mai îndemânatici dintre practicanții sporturilor sunt invitați să-și dovedească măiestria.

De la 11:00 la 16:00 se desfășoară Quest Răcădău – o tură de recunoastere a cartierului, cu rolul de a încuraja mersul pe jos dar si de a descoperi mici afaceri care activează aici. Cu harta în mână, participanții vor trece printr-o serie de puncte de interes local și la final, cei care parcurg întregul traseu până la ora 16:00, vor participa la o tombolă cu premii ce va avea loc la 16:30. Sunt invitate la descoperirea cartierului prin mers pe jos sãnãtos, persoane de toate vârstele!

Acțiunea este finanțată în cadrul programului Sportul pentru toți de Decathlon România, prin Fundația Comunitară Brașov, implementată de Grupul de inițiativă A.M.I. și susținută de centrul comercial Magnolia – Prieteni în Răcădău. Proiectul se derulează cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

Accesul este liber, indiferent de vârstă și de condiție fizică, iar înscrierea se va face în ziua evenimentului, direct la locul de desfășurare a activităților. Participarea este gratuită la toate activitățile.

Invitație la mișcare: o zi de sport împreună la “Jocurile Cartierului Răcădău”

Despre Decathlon

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, deține în momentul de față 28 de magazine la nivel național, la care se adaugă și platforma online, fiind prezent pe piața de retail sportiv din România încă din 2009, cu aproximativ 1500 de coechipieri în 2021. Decathlon oferă iubitorilor de sport articole și echipamente pentru mai mult de 80 de sporturi, conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație în domeniu, păstrând in permanență obiectivul strategic de a face sportul accesibil cât mai multor români prin oferirea unui raport calitate – preț foarte bun. Magazinele includ produse aparținând mărcilor proprii, precum: Quechua, Btwin, Domyos, Nabaiji, etc, dar și altor mărci internaționale, adresându-se atât începătorilor, cât și sportivilor de nivel avansat sau profesionist. Incepand cu 2005, Decathlon colaborează cu mai mulți producători industriali, fabricând astfel chiar în România produse marcă proprie pentru drumeții montane, trekking și escaladă (încălțăminte), dar și pentru ciclism (articole textile și biciclete pentru adulți și copii), vândute în întreaga Europă cu eticheta” Fabricat în România”.

Despre Fundația Comunitară Brașov

Fundația Comunitară Brașov are misiunea de a crea punți între nevoile și resursele locale și de a acționa ca un catalizator pentru o comunitate mai unită, mai generoasă și mai solidară. În activitatea noastră de 7 ani, am finanțat și mentorat 220 de proiecte comunitare și am acordat un buget de 4,305,814 lei prin mobilizarea a 100 de donatori corporate, a celor peste 10.400 de donatori individuali și a persoanelor resursă din comunitate.

Fundația Comunitară Brașov este parte dintr-o mișcare națională, alături de alte 18 fundații comunitare din țară.

Pentru mai multe detalii, vizitați www.fundatiacomunitarabrasov.ro

https://sportulpentrutoti.fundatiacomunitarabrasov.ro/

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută