Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/09/2022
Muzică

Concert rock cu WildChild și Your Midwife On Ice

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Concert rock cu WildChild și Your Midwife On Ice Share Concert rock cu WildChild și Your Midwife On Ice
rock


Vineri în 9 septembrie, de la ora 19.00, clubul Manufactura găzduiește concertul trupei WildChild, câștigătorii concursului Deer Music de la Radio Guerrilla. În deschidere vor cânta Your Midwife On Ice.

Trupa de stoner-rock WildChild, adică Dragoș Diaconu, Ștefi Popa, Dorian Emil și Andy Dragomir, vine din Sibiu. Formația a apărut în anul 2015 și de atunci are la activ peste 100 de concerte. Tinerii sunt finaliști GBOB, și câștigători ai concursului Deer Music organizat de Radio Guerilla, o campanie prin care se descoperă talente noi din undergroun-ul românesc.

rock
rrbooking.romania

Primul album al trupei a apărut în 2017, “Gates of Expression”. Albumul a fost lansat în direct la Rock FM și a avut parte de o prezentare prin toată țara. În prezent WildChild lucrează la al doilea album discografic, care va fi lansat anul acesta.

Liantul proiectului Your Midiwfe On Ice este pasiunea pentru muzica bună, iar țelul trupei este de a aduce un suflu de aer proaspăt în industria muzicală actuală, canalizând energia către publicul deschis la nou și angrenat în fenomenul underground. Deși sunt la început de drum, Orlando Berneanu, David Pokker, Radu Grigoroiu, Octavian Șerbănică și Andrei Giucă – aka Your Midwife On Ice – sunt determinați să încânte publicul iubitor de rock la fiecare concert.

rock
rrbooking.romania

 

Peste substratul de rock alternativ toarnă din belșug blues și versuri de inspirație mucalit-metafizică cu mesaj pentru cei care-l prind. Se joacă de-a timpul și călătoriile doar așa de dragul muzicii.” – Critic Eyez despre trupa Your Midwife On Ice.

 

Accesul la concertul din Manufactura costă 30 de lei. Pentru rezervări și detalii accesați evenimentul de pe Facebook.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.