Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/09/2022
Festival Muzică

Ne vedem la Jazz in the Park?

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Ne vedem la Jazz in the Park? Share Ne vedem la Jazz in the Park?


Iată ce poți face la festival în pauza dintre concerte

A început Jazz in the Park, iar acest lucru nu poate să fie decât o încântare pentru cei care merg să urmărească live concertele pregătite de organizatori. Urmează câteva zile în care cuvintele de ordine vor fi jazz, relaxare și armonie. 52 de trupe din 14 țări vor umple zilele primului weekend din luna septembrie cu momente speciale în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca. O pelerină de ploaie, mult entuziasm și deschidere la nou ar trebui să fie kit-ul obligatoriu al fiecărui participant la festival anul acesta.

Ne vedem la Jazz in the Park?

Pentru cei care își propun să transforme Parcul Entografic în „acasă” de-a lungul festivalului, avem o serie de recomandări de petrecere a timpului dintre concerte și de încheiere a unei seri reușite de festival. În plus, anul acesta IQOS se alătură festivalului și susține o nouă ediție „smoke-free”, ceea ce înseamnă că toți participanții au șansa să traverseze aceste zile cu un nivel ridicat de confort. Mai exact, utilizatorii de produse pe bază de nicotină pot folosi doar dispozitive care încălzesc tutunul, care nu produc fum și scrum, iar utilizatorii de produse convenționale se pot bucura, de asemenea, de experiența festivalului, în spațiile dedicate, amenajate în câteva zone ale parcului.

Ne vedem la Jazz in the Park?

„Case muzicale”, căști neuronale, video-mapping, instalații interactive și sinestezie sunt doar câteva cuvinte cheie care descriu activările pregătite în spațiul IQOS din cadrul festivalului Jazz in the Park.

IQOS lounge – destinația iubitorilor de jazz pasionați de experiențe multimedia

În cadrul festivalului Jazz in the Park, în apropierea uneia dintre scenele principale, IQOS a creat un univers cu multiple activări multimedia, care face trecerea timpului și mai plăcută. Un spațiu în care mesajul este acela de a rămâne deschis la nou pentru a descoperi lucruri care te pot surprinde. Lucruri diferite, dar care, alăturate, pot crea un rezultat armonios și pot conduce către progres, chiar și unul personal. „Armonia e compusă din diferențe. Cu IQOS.” este mesajul care stă la baza tuturor activărilor din IQOS lounge, pe care le puteți experimenta pe toată durata festivalului.

Ne vedem la Jazz in the Park?

Case muzicale – o conversație inedită între două case vecine

Cum poți aduce în prezent două case de patrimoniu din Parcul Etnografic din Cluj-Napoca, fără să intervii asupra lor? Prin inovație și dialog. Astfel, „inviți” cele două case să-și împărtășească preferințele din playlist-ul personal. Ba mai mult, le ilustrezi fațada și acoperișul și astfel se naște o conversație audio-video surprinzător de armonioasă. Replicile sunt fragmente de piese din genuri muzicale complet diferite, care alternate ingenios, curg plăcut și arată spectaculos. Rap, raggae, muzică clasică și techo se regăsesc în repertoriul caselor, iar video-mapping-ul susține vizual muzica de pe fundal. În fiecare seară, suntem convinși că telefonul nu va sta în buzunar pe durata acestui spectacol, pentru că tentația de a împărtăși cu ceilalți această dispută audio-video va fi prea mare.

Utilizatorii IQOS care nu pot ajunge la festival, pot vedea live spectacolul caselor muzicale în IQOS Club, în seara aceasta, de la ora 20:00, sau pot urmări noutățile de la festival pe contul de Instagram @iqos_ro.

Synesthesium – instalația care unește minți cu ajutorul tehnologiei

Știm deja că muzica ne unește pe toți, mai ales atunci când iubim același gen de muzică. Însă asupra fiecăruia dintre noi muzica are un efect diferit, care este, de cele mai multe ori, vizibil. Există însă emoții și reacții mentale la muzică pe care nu le percepem. Cum reacționează undele cerebrale ale unei persoane la o piesă este diferit de reacțiile persoanei de alături. Instalația Synesthesium își propune să facă vizibile vibrațiile mentale ale celor care interacționează cu instalația și să le ilustreze printr-o proiecție armonioasă și inovatoare. Reacțiile la muzică ale celor doi participanți la experiență capătă contur și se întâlnesc pe terenul pasiunii pentru muzică. Un amestec de tehnologie, muzică și emoție, instalația Synesthesium traduce experiența muzicală a participanților într-un dans vizual colorat și armonios. Acesta poate deveni un suvenir tipărit sau digital care le va aminti participanților de acest moment unic.

Ne vedem la Jazz in the Park?

VRTW și o cabină foto în slow motion

Tot în IQOS lounge, participanții la festival pot să asculte, între concerte, muzica echipei VRTW. În seara aceasta, de la ora 17:30, pune muzică Bully, iar de la 19:30, Ezirk. Sâmbătă îi poți urmări pe Dubase, Ufe și Karak, între orele 15:30 și 20:30, iar duminică, Electroclown, Puiu și Socol încheie activarea la festival, în același interval de timp.

Pentru a completa experiența comunității, există și un colț foto inspirat de instrumente muzicale, în care o cameră filmează cu mii de cadre pe secundă, surprinde emoția din fiecare nuanță și redă amintiri în slow motion.

Poartă pe dispozitivul IQOS amintirea acestui festival

Dacă o poză sau un video nu sunt de ajuns pentru a-ți aminti de experiența de la Jazz in the Park, IQOS îți propune să treci la nivelul următor și să-ți personalizezi gratuit dispozitivul. Poți alege unul dintre cele 6 modele inspirate de Jazz in the Park, astfel încât să ai aproape de tine amintirile acestor zile ori de câte ori folosești dispozitivul.

În plus, pe toată durata festivalului, utilizatorii IQOS au acces în IQOS lounge la toate serviciile funcționale și de verificare a dispozitivului. Utilizatorii de produse convenționale care doresc să împrumute un dispozitiv, pot face acest lucru pe întreaga durată a festivalului, iar la finalul evenimentului, îl pot achiziționa sau îl pot returna. În felul acesta, se pot bucura de o experiență fără fum și fără scrum în mijlocul comunității.

Ne vedem la Jazz in the Park?

Accesul la festivalul Jazz in the Park este permis prin achiziționarea unui bilet, iar accesul în spațiul IQOS este permis exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Material susținut de IQOS.

Ne vedem la Jazz in the Park?

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută