Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 21/08/2022
TV Film

Versiunea „Night of the Living Dead” a lui Jeff Broadstreet la Warner TV

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Versiunea „Night of the Living Dead” a lui Jeff Broadstreet la Warner TV Share Versiunea „Night of the Living Dead” a lui Jeff Broadstreet la Warner TV
Warner


Versiunea „Night of the Living Dead” a lui Jeff Broadstreet, în seria Duminici de vară scary de la Warner TV

Filmul „Night of the Living Dead” regizat de Jeff Broadstreet va fi difuzat de Warner TV pe 21 august, în cadrul seriei Duminici de vară scary.

Un omagiu și, în același timp, o reinterpretare a filmului original din 1968, producția actualizată din 2006 are în centru mai mulți supraviețuitori prinși într-o fermă unde se luptă cu zombies. Din distribuție fac parte Brianna Brown, Joshua DesRoches, Sid Haig, Greg Travis și Ken Ward.

Warner

Acesta este al doilea remake al clasicului, după cel regizat de Tom Savini și lansat în 1990, pe baza scenariului revizuit al lui George A. Romero. Spre deosebire de primul, acest remake a fost realizat de o echipă complet nouă.
Originalul nu a fost vreodată protejat corespunzător prin drepturi de autor, astfel că a ajuns domeniu public, iar versiunile pot fi realizate fără permisiunea creatorilor inițiali.

Warner

Jeff Broadstreet a semnat și un prequel, intitulat „Night of the Living Dead 3D: Re-Animation”, care a fost lansat în 2012.
„Night of the Living Dead” (1968) este un film horror independent regizat, filmat și montat de George A. Romero, având la bază un scenariu semnat de el împreună cu John Russo. Franciza cuprinde cinci continuări oficiale, lansate între 1978 și 2009, toate regizate de George A. Romero.

Lungmetrajul lui Jeff Broadstreet va putea fi urmărit pe 21 august începând cu ora 22:00. 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută