Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 08/08/2022
Film

„Beast” – Un palpitant film de aventuri cu Idris Elba

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii „Beast” – Un palpitant film de aventuri cu Idris Elba Share „Beast” – Un palpitant film de aventuri cu Idris Elba
beast


Idris Elba

Idris Elba a devenit, în ultimii ani, un actor care și-a creat un fan base diferit față de toți colegii de breaslă. Asta s-a întâmplat în special datorită rolului lui John Luther, din serialul „Luther”, dar și pentru interpretările extraordinare din „Mandela: The Long Walk of Freedom” și, ceva mai înainte, „The Wire”.

Nu este de mirare că șarmul său l-a propulsat printre favoriții viitorului James Bond, fiind primul în preferințele fanilor din Marea Britanie. Ceea ce este însă și mai important constă în faptul că Elba are capacitatea de a nu repeta același tip de personaj în două sau mai multe filme diferite.

„Bestia” – sinopsis

Luna august ne aduce premiera filmului de aventuri „Beast” („Bestia”), în care omul despre care am vorbit mai sus joacă rolul principal. Un soț devenit recent văduv se întoarce în Africa de Sud, unde și-a cunoscut soția, într-o călătorie planificată de multă vreme cu cele două fiice adolescente, la o rezervație destinată exlcusiv vânătorii administrată, de un vechi prieten de familie și coleg. Curând, însă, un leu feroce, vânător de oameni, începe să atace și să devoreze pe oricine îi apare în cale. Călătoria lor de vindecare se transformă într-o luptă, în care rezistența lor va fi testată la maximum.

beast

beast

Distribuția

Practic, aceasta este rețeta pe care cinefilii vor să o vadă în această perioadă a anului. O poveste fresh, cu o abordare de tip european, asezonată cu farmecul Hollywood-ului de tip nou. Pe lângă Elba, în „Beast” îi veți mai putea vedea pe Sharlto Copley (District 9), Iyana Halley (Abbott Elementary) și Leah Jeffries, o tânără actriță de numai 12 ani, aflată la debutul într-un lungmetraj. Totuși, pe lângă ceea ce ne oferă Elba în acest film, trebuie să luăm în considerare și munca regizorală a lui Baltasar Kormákur, cel care revine la cârma unui lungmetraj după o pauză de patru ani, timp în care s-a ocupat de serialele islandeze de mare succes „Katla” și „Trapped”. Recomand de la acest regizor din Islanda al doilea film din cariera sa, numit „101 Reykjavík”. „Beast” vine în cinematografele din România pe data de 12 august.

beast

Trailer „Beast” („Bestia”)

Recomandare de Gruia Dragomir

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.