Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/08/2022
Muzică Festival

A mai rămas mai puțin de o lună până la festivalul Fall in Love

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii A mai rămas mai puțin de o lună până la festivalul Fall in Love Share A mai rămas mai puțin de o lună până la festivalul Fall in Love


Pregătirile pentru Fall in Love Festival sunt în toi. Peste 30 de artiști români și internaționali de top vor face show-uri de zile mari, timp de 3 zile, între 2-4 septembrie. Paolo Nutini, Jessie Ware, Suede, Mura Masa, Years & Years, Arrested Development sunt doar câteva dintre numele sonore care vor performa pe cele trei scene ale festivalului.

A mai rămas mai puțin de o lună până la festivalul Fall in Love

Evenimentul reunește iubitorii de muzică de toate vârstele într-un loc de poveste, domeniul Palatul Mogoșoia, unul dintre cele mai frumoase ansambluri brâncovenești, situat la doar 15 kilometri de București. 

A mai rămas mai puțin de o lună până la festivalul Fall in Love

Anul acesta, energia concertelor va fi completată de activități alternative: plimbări cu caiacele pe lac, camping, zone de relaxare în pădurea de arbori seculari (în natura), zonă de food, picnic, instalații de artă și multimedia, photo corners inedite, Cortul Magic – un loc special de joacă pentru copii și multe alte surprize, pe care organizatorii le vor dezvălui pe parcurs. 

A mai rămas mai puțin de o lună până la festivalul Fall in Love

În perioada festivalului Fall in Love, între 2 și 4 septembrie, participanții la eveniment vor putea ajunge la festival cu liniile de transport special București-Mogoșoaia, tur-retur. Autobuzele vor pleca de la stația de metrou Intermodal Străulești.

 

Surpriza evenimentului – Artistul Nr. 1 în UK, Paolo Nutini, pentru prima oară în România 

A mai rămas mai puțin de o lună până la festivalul Fall in Love

Prezența îndrăgitului artist britanic Paolo Nutini pe scena festivalului Fall in Love este o premieră pentru România. La începutul lunii iulie, acesta a lansat, după o absență de opt ani, al patrulea material de studio, la Atlantic Records. Albumul Last Night in the Bittersweet, în cheie indie, R&B și pop, a luat cu asalt topurile, clasându-se pe primul loc în UK Albums Chart. Acesta este al treilea album consecutiv al lui Paolo Nutini care ajunge în vârful topurilor din UK. 

Muzică Electronică 

Scena techno este locul ideal pentru cei mai iubiți Dj-i underground români, care au schimbat muzica electronică la nivel global, nu doar prin sunetul specific, ci și prin atitudine și creativitate. 

Din line-up-ul de anul acesta fac parte: CAP, Cezar, Charlie, Dan Andrei, Kozo, Miss I, Praslesh, Priku, Rhadoo, Sit, Sublee și Vizan.

Abonamente Fall in Love                                                     

Abonamentele Early Bird pentru Fall in Love sunt sold out. 

Abonamentele sunt acum disponibile la prețul de 235 lei + taxe / buc și abonament + camping la prețul de 324 lei + taxe / buc. Acestea pot fi achiziționate pe www.bilete.ro și din rețeaua națională Bilete.ro.

INFO BILETE: +40.21.311.93.23 si/sau office@bilete.ro

 

Facebook page: https://www.facebook.com/fallinlove.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/fallinlovero/

Spot video Fall in Love: https://fb.watch/eF-7pase2z/ 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută