Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/08/2022
Artă & Cultură

THE MOTANS, IARBA FIARELOR și REVOLVER completează line-up-ul primei ediții ASTRA Rock Festival

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii THE MOTANS, IARBA FIARELOR și REVOLVER completează line-up-ul primei ediții ASTRA Rock Festival Share THE MOTANS, IARBA FIARELOR și REVOLVER completează line-up-ul primei ediții ASTRA Rock Festival


Prima ediție ASTRA Rock Festival 2022 va avea loc între 12 și 14 august la Muzeul în Aer Liber Astra din Dumbrava Sibiului!

The Motans este un artist recunoscut pentru piesele care au devenit hituri încă de la primele ore după lansare. Proiectul a început în 2016, când a debutat cu „Versus”, o piesă care a cucerit imediat inimile publicului, devenind un adevărat fenomen muzical. Cu cele peste 256 de milioane de vizualizări pe canalul său de YouTube, alături de colaborări de marcă (INNA, Delia, Irina Rimes), The Motans demonstrează că este un artist complet.

" "

Iarba Fiarelor este o trupă aparte care cântă Transylvanian Ritual Folk. Prin fuziunea sunetului acustic cu graiul transilvănean, iarba Fiarelor actualizează temele și motivele muzicale folclorice omniprezente în interiorul arcului carpatic. Trupa folosește în mod neconvențional chitara, bass-ul și tobele, instrumente care îmbină acorduri tradiționale și elementele de percuție cu sunete din lumea înconjurătoare pentru a reda atmosfera fiecărei compoziții muzicale.

Revolver este o formație din Sibiu alcătuită din 5 prieteni, cu vârstele între 15 și 17 ani, care și-au petrecut toată copilăria împreună și pe care pasiunea pentru rock i-a unit în 2015 într-o trupă. Adolescenții au deja la activ un album și recitaluri la festivaluri importante.

The Motans, iarba Fiarelor și Revolver se alătură celorlalte trupe deja anunțate la ASTRA Rock Festival – Guano Apes, Dirty Shirt & Transylvanian FolkCore Orchestra, Coma, Luna Amara (OFFICIAL), Dora Gaitanovici și I’m The Trip.

Programul festivalului arată astfel:

🔹 Vineri, 12 august
▪️ 19:00 – Dora Gaitanovici
▪️ 20:30 – Luna Amară
▪️ 22:30 – The Motans

🔹 Sâmbătă, 13 august
▪️ 19:00 – I‘m the Trip
▪️ 20:30 – Coma
▪️ 22:30 – Guano Apes

🔹 Duminică, 14 august
▪️ 19:00 – Revolver
▪️ 20:30 – iarba Fiarelor
▪️ 22:00 – Dirty Shirt & Transylvanian FolkCore Orchestra

Abonamentele de trei zile costă 250 de lei și pot fi achiziționate pe iaBilet.ro  bit.ly/ASTRARock22B. Acum sunt disponibile și bilete de o zi la prețul de 100 lei.
La toate prețurile acestea se adaugă comisionul de ticketing. Abonații Muzeului ASTRA beneficiază de 1.000 de bilete la preț redus, care se găsesc la sediul instituției.

Abonamentele și biletele la festival asigură și accesul la muzeu, precum și la multiplele activități conexe organizate de acesta în weekendul 12-14 august, cu ocazia sărbătorii Sfintei Marii. Vor fi în jur de 200 de meșteri populari din toată România, cu tot cu produsele lor realizate în stil arhaic, cu unelte specifice și cu materiale din zona lor de proveniență. În plus, va avea loc un maraton gastronomic cu preparate din Maramureș, Moldova, Muntenia, Crișana, Oltenia, Banat și Transilvania. Oferta educațională va completa programul, prin ateliere pentru toate categoriile de vârstă.

Festivalul ASTRA Rock este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Muzeul Astra și Consiliul Județean Sibiu.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută