Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/08/2022
Lifestyle

SocialPedia 40: Ce trebuie să știi despre Video Marketing în 2022

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii SocialPedia 40: Ce trebuie să știi despre Video Marketing în 2022 Share SocialPedia 40: Ce trebuie să știi despre Video Marketing în 2022


„Video Marketing în 2022” este tema ediției 40 a SocialPedia, powered by Lidl România. Evenimentul este dedicat tuturor pasionaților de universul digital și se va organiza offline, pe 9 august 2022, de la ora 18:30, la Restaurant Monarh. 

Speakerii acestei ediții sunt: Silviu Antohe – Executive Creative Director, MullenLowe România, Ioana Puiu – Content Creator și Mugur Pătrașcu, Antreprenor, specialist în marketing digital.

SocialPedia 40: Ce trebuie să știi despre Video Marketing în 2022

Conținutul video a început să câștige din ce în ce mai multă popularitate, iar rețelele sociale s-au adaptat pentru acest tip de content. Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, Snapchat – cele mai utilizate platforme sociale din România – se bazează pe conținut video.

Conform unui studiu realizat de Entrepreneur, 64% dintre marketeri susțin că reușesc să crească vizibilitatea brandurilor cu ajutorul campaniilor de video marketing. 88% dintre marketeri sunt mulțumiți de rezultatele campaniilor de video marketing, conform Animoto.

 În plus, 54% dintre consumatori vor să vadă mai mult content video de la brandurile, business-urile și creatorii pe care îi urmăresc, conform HubSpot. În 2022, un utilizator obișnuit petrece 100 de minute pe zi urmărind clipuri online, iar mai mult de 75% dintre toate videoclipurile sunt redate pe dispozitive mobile, conform eMarketer.

Despre toate aceste lucruri vom discuta la SocialPedia 40: cum faci campanii de video marketing eficiente, atât din perspectiva brandului, a specialistului, cât și din perspectiva creatorului de conținut.

Vom aborda toate aceste subiecte alături de speakerii noștri: 

  • De ce campanii de video marketing în strategia de comunicare?
  • Cum arată o campanie de video marketing completă și corect implementată?
  • Cum implicăm influencerii în campaniile de video marketing?
  • Care este viitorul industriei de video marketing?
  • Cât durează crearea și promovarea conținutului video, dacă ești influencer?
  • Care sunt cele mai potrivite platforme de video marketing pentru tine sau business-ul tău?

Conținutul video câștigă popularitate pe fiecare platformă socială. Brandurile și creatorii de conținut sunt nevoiți să se adapteze și să se reinventeze, însă nu este ușor. De aceea, la SocialPedia 40, am invitat specialiști în domeniu, care ne vor împărtăși din experiența pe care o au și ne vor spune câteva secrete pentru conținut video de calitate”, declară organizatorii evenimentului.

Înscrierile gratuite se fac aici: https://socialpedia.ro/socialpedia-40       

Despre Speakeri

Silviu Antohe, Executive Creative Director, MullenLowe România

SocialPedia 40: Ce trebuie să știi despre Video Marketing în 2022

Silviu Antohe este Executive Creative Director în cadrul Mullen România, unde coordonează departamentul de creație al agenției și operațiunile creative. Silviu este Art Director multi-premiat și fotograf comercial, cu o experiență de 14 ani în industria locală și regională de publicitate. În 2019, ADC*RO l-a numit Art Director of the Year, iar în 2021, lucrările sale au fost incluse în colecția Top 200 Digital Artists Worldwide, realizată de Lürzer’s Archive, revista de referință în industria globală de publicitate. În plus, expertiza sa acoperă o zonă valoroasă de business coaching, combinată cu munca sa zilnică alături de parteneri și oameni din industrie.  În activitatea sa, Silviu urmează un proces și o mantră proprii: ideas before computers, skill before tool (ideile primează în fața tehnologiei, iar îndemânarea omului e mai presus de orice unealtă pe care o folosește). Silviu crede că cele mai eficiente instrumente creative stau în pasiunile și obsesiile personale, pe care le exprimi cu creionul pe hârtie și le întărești prin tehnologie. Munca sa a fost publicată în prestigioasa publicație Luerzer’s Archive și premiată la festivaluri de renume din industrie, precum Golden Drum, Effie, Epica Awards, Cresta Awards, New York Festivals, Internetics. Pe plan local, Silviu deține și trei titluri consecutive de Best Photography, în cadrul Webstock.

Mugur Pătrașcu, Antreprenor, specialist in marketing digital

SocialPedia 40: Ce trebuie să știi despre Video Marketing în 2022

Mugur Pătrașcu este antreprenor, specialist în marketing digital, strategie și comunicare pe toate mediile. Fondator al agenției de comunicare Screen Native și profesor asociat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării timp de 14 ani. Are 22 ani de experiență în domeniul comunicării, dintre care 19 ani în digital.  După câțiva ani petrecuți în televiziune, Mugur și-a început cariera în publicitate la D’Arcy. Au urmat Leo Burnett și Grey. În 2006 lansează agenția digitală iLeo, una dintre primele agenții de comunicare digitale de pe piață, după care urmează Breeze Mobile (agenție de comunicare și dezvoltare pe medii mobile) și SCREEN NATIVE.  De-a lungul anilor, Mugur a deschis și crescut, împreună cu alți asociați și alte businessuri în domeniul digital: portalul Orașul Meu, agenția de comunicare pe medii mobile Breeze Mobile, proiectul 4inmasina, festivalul VKRS sau magazinul online LIFY.ro. 

Ioana Puiu, Content Creator  

SocialPedia 40: Ce trebuie să știi despre Video Marketing în 2022

Ioana Puiu activează în online de aproximativ 4 ani si toată nebunia a început din timpul Masterului de Producție Audio Video. A dobândit cunoștințe legate de tot ce presupune Adobe: Photoshop, Premiere Pro, After Effects, Lightroom și Indesign. După ce a prins gustul editării a realizat că pe Instagram ai nevoie de editare cât mai rapidă și mai accesibilă, motiv pentru care a început să facă research pe partea de aplicații. Ușor-ușor a reușit să ajungă în atenția oamenilor pentru contentul diferit, creativ și original, dar mai ales pentru faptul că editează în proporție de 90% pe telefon.

Powered by Lidl România, Parteneri: Liliac, Siviero Maria, Partener media: Kiss FM , Parteneri Media: Zile şi Nopti, Doza de Comunicare, IQAds, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC, Locație: Restaurant Monarh, Calea Plevnei 44 – 46, Bucuresti

Despre SocialPedia

SocialPedia este un proiect educațional dedicat tuturor pasionaților și specialiștilor în digital din România. Premiat la Webstock 2018, proiectul s-a transformat într-un eveniment lunar, unde oameni de succes din online împărtășesc secretele muncii din spatele ecranului. Obiectivul nostru? Sã contribuim la creșterea calitativă a comunității de digital din țară.

Despre organizatori

Sabina Cornovac

De 15 ani creator de conținut și social media specialist, Sabina Cornovac se dedică dezvoltării de proiecte educative pentru comunitatea de social media din România și este adepta conceptului de comunicare Human2Human. Sabina scrie pe https://www.sabinacornovac.ro/ și este creatoarea comunității #SocialPedia.

Despre Iulia Stănescu

Iulia Stănescu este digital communications consultant. Are un puternic background în jurnalism online și PR. Cu peste 15 ani de experiență în comunicarea digitală, Iulia crede cu tărie în conținutul original și în interacțiunea dintre oameni, atât online, cât și offline. De doi ani de zile a început să lucreze pe cont propriu și are în portofoliu clienți din zona culturală, turism, educație financiară, antreprenoriat, evenimente și fotografie

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută