Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/08/2022
Artă & Cultură / Performing arts

În #StagiuneaVirtuală ai ce vedea în vacanță!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii În #StagiuneaVirtuală ai ce vedea în vacanță! Share În #StagiuneaVirtuală ai ce vedea în vacanță!


Vino pe platforma art.raiffeisen.ro în luna august și bucură-te gratuit de filme și de tururi virtuale ghidate.

#StagiuneaVirtuală, aka în platforma web art.raiffeisen.ro, rămâne deschisă pentru tine și pe durata vacanței!

În luna august, te poți bucura gratuit de cinci filme despre muzică și muzicieni din seria #SaloaneleSoNoRo, de șase filme create de Oana Pellea despre autori români, pe care te încurajăm să le descoperi – surpriza este garantată!

Și nu ezita să vezi – sau să revezi! – filmul despre Via Transilvanica – o inspirație numai bună pentru idei cool de vacanță!

Profită și de turul virtual ghidat despre povestea parcurilor și grădinilor bucureștene – sigur îți vei putea impresiona prietenii cu toate deteliile interesante pe care le vei afla!

În #StagiuneaVirtuală ai ce vedea în vacanță!

Ce poți vedea în #StagiuneaVirtuală, în luna august, pe art.raiffeisen.ro:

Urmărește de la tine de acasă sau vizionează pe telefon, în drumul spre serviciu cele cinci filme din Saloanele SoNoRo:

În #StagiuneaVirtuală ai ce vedea în vacanță!

The Cellist on the Roof – un autoportret videografic, plin de umor și energie bună, cu Valentin Răduțiu „ardelean bavarez stabilit la Berlin, violoncelist de profesie, dar pasionat de diferite alte subiecte, îngrijorător de contrastante”

Rhapsodie Roumaine – un making-of al CD-ului cu același nume în care îi urmărim pe violoniștii Gilles Apap și Alexander Sitkovetsky, pe violistul Răzvan Popovici, pe violoncelistul Bernhard Naoki Hedenborg și pe pianista Diana Ketler interpretând Rapsodia Română pe cele mai importante scene ale lumii și descoperindu-i profunzimea și frumusețea

Sound Waves – povestea unei zile petrecute în însorita Californie alături de Gilles Apap, un adevărat enfant terrible al viorii

Living Room Music – o imersiune în surprinzătoarele saloane ale marilor compozitori, de la Sir Edward Elgar sau Jean Sibelius, la Dan Dediu și John Cage

Stan Golestan – o poveste ca un policier despre compozitorul de geniu franco-român, care a plecat la sfârșitul secolului al XX-lea de la Vaslui și a cucerit Parisul.

Savurează „Întâlnirile Oanei Pellea” și descoperă detalii neașteptate și surprize cu miez în cele șase filme dedicate lui Marin Sorescu, Mihai Eminescu, I.L. Caragiale, Nichita Stănescu, Gellu Naum și Tudor Arghezi.

În #StagiuneaVirtuală ai ce vedea în vacanță!

Urmărește un film cool despre Via Transilvanica și muzica pe care a compus-o Electric Brother, inspirat de sunetele și atmosfera fascinantă de pe „Via”.

În #StagiuneaVirtuală ai ce vedea în vacanță!

Descoperă detalii inedite despre grădinile și parcurile bucureștene, joi, 18 august, de la ora 19.00, într-un tur virtual live, de aproximativ 90 de minute, pregătit de echipa Interesting Times Bureau.

art.raiffeisen.ro

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută