Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/08/2022
Lifestyle / Fashion

Fashion event: „Neversea Fashion Show” by Musette

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii Fashion event: „Neversea Fashion Show” by Musette Share Fashion event: „Neversea Fashion Show” by Musette


Show-ul a fost o premieră absolută. Niciodată în edițiile NEVERSEA, unul dintre festivalurile de top ale României, nu a fost găzduit un astfel de show de stilism aplicat pe tipologia unui mare festival muzical, fiecare look fiind gândit pentru un personaj „NEVERSEA” foarte aparte. Mai mult, toate creațiile ce au constituit combinațiile stilistice inedite au fost făcute cu designeri români, majoritatea prezenți și preluați din standurile de modă speciale din incinta spațiului NEVERSEA.

Citește și:

Decorul a fost unul cu totul aparte, el preluând axa apusului de soare al fiecărei zile – inclusiv a celei din momentul show-ului – printre cele două arcade solare inedite create special. Podiumul de manifestare a fost unul de standard profesional, mult peste ce a fost conceput până la acel moment în România într-un festival specific.

Show-ul de stilism a mai avut o particularitate… a fost un experiment de gen pornind de la cea mai nouă colecție de accesorii a renumitei case MUSETTE, lucru întâlnit în special în Paris. Această caracteristică a schimbat radical optica de abordare a fiecărei ținute, look-urile obținute având un aer aparte, fresh, smart, cool și foarte modern, iar accesoriile-accent făcând mare parte din această nouă abordare stilistică.

„NEVERSEA Fashion Show” a fost realizat în perfectă sincronizare cu evenimente de gen internaționale, simultan cu acesta având loc lansările de colecții de Cruise/Resort peste tot în lume. Am intrat astfel într-un circuit ideatic și profesional specific marilor Capitale ale modei. „NEVERSEA Fashion Show” by MUSETTE a fost un autentic succes.

Text de Alin Gălățescu

SENIOR EDITOR ZILE ȘI NOPȚI Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUMMER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.