Meniu Zile și Nopți

Artă & Cultură

Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/07/2022
Artă & Cultură

Art200, Ediţia a treia Call for Queer Poets!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Art200, Ediţia a treia Call for Queer Poets! Share Art200, Ediţia a treia Call for Queer Poets!


Între 19 și 25 septembrie, în București, va avea loc a treia ediție a Festivalului Internațional de Film Queer ART200. La fel ca în anii precedenți, în cadrul festivalului se va desfășura și atelierul de poezie queer, sub îndrumarea trainerilor și coordonatorilor Flavius Sindie, Tudor Pop, Ana-Maria Cioroianu, Emilian Cătălin Lungu și Teona Galgoțiu. 

Atelierul își propune să reunească 10 poets queer din țară, creând un spațiu safe în care acestea/aceștia să își poată îmbunătăți stilul și să facă schimb de idei și experiențe. La finalul atelierului se va desfășura o lectură de poezie queer, menită să aducă un plus de vizibilitate lucrărilor create, urmând ca pentru anul viitor să pregătim și o antologie. 

Call-ul se adresează tuturor persoanelor din comunitatea LGBTQIA+, din toată țara. Singura restricție este cea de vârstă: trebuie să ai cel puțin 18 ani ca să participi

Dacă îți dorești să participi la atelier, nu e obligatoriu să ai experiențe anterioare cu scrisul de poezie, ci doar interesul și entuziasmul să îți începi drumul ca poets queer alături de noi!

Asigurăm cazarea și transportul, așa că vă încurajăm să aplicați pe toate și toți dintre voi, fie că sunteți sau nu din București.

Termenul limită de înscriere este 14 august 2022, ora 23:59, iar înscrierile se pot face folosind acest formular.  

Cu aproximativ 2 săptămâni înainte să înceapă atelierul, vom anunța selecția de participanți prin mail și pe canalele noastre de socializare, așa că vă încurajăm să ne urmăriți aici:

ART200 este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri: Ambasada Suediei; Forumul Cultural Austriac; British Council; Centrul Ceh București; Goethe-Institut; Asociația Accept; Asociația Culturală Replika; Asociația Easyeco; Centrul Național al Dansului; Editura Hecate; Identity.Education; Mad Pride România; MozaiQ; GENDERDOC-M; Rise Out; Dispozitiv Books; Festivalul Super.

Parteneri media: All About Romanian Cinema; Asociatia Quantic; Asociația de Dezvoltare a Filmului Românesc (ADFR) – Films in Frame; Asociația informală a vocilor pentru incluziune – AIVI; CUTRA; Decât o Revistă; Film Menu; Perspektiva; Radio România Cultural; VICE România; Zile și Nopți; Revista Arta, Revista Echinox.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.