Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/07/2022
Artă & Cultură

Bucatele și meșteșugurile din Țara Secașelor vor fi vedete la Miercurea Sibiului

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Bucatele și meșteșugurile din Țara Secașelor vor fi vedete la Miercurea Sibiului Share Bucatele și meșteșugurile din Țara Secașelor vor fi vedete la Miercurea Sibiului


Bucatele și meșteșugurile din Țara Secașelor vor fi, din nou, vedete la Miercurea Sibiului. Muzeul ASTRA organizează un eveniment menit să le promoveze, în cursul zilei de duminică.

„Bucate și meșteșuguri din Țara Secașelor” se va desfășura în 31 iulie între orele 10-16, la Muzeul Țării Secașelor din Miercurea Sibiului.

„Evenimentul „Bucate și meșteșuguri din Țara Secașelor” va fi organizat la umbra dudului bătrân din curtea Muzeului Țării Secașelor din Miercurea Sibiului, unitate componentă a Muzeului ASTRA din Sibiu. Vizitatorii vor putea achiziționa bucate locale pregătite de către localnici (gospodari&gospodine), dar și să guste din aceste rețete vechi, tradiționale, cum este spre exemplu tocana de carne de porc și mirodenii făcută la ceaun”, au explicat reprezentanții Muzeului ASTRA.

Potrivit acestora, cei interesați au ocazia să se implice și să dea astfel o mână de ajutor la pregătirea preparatelor.

Printre produsele comercializate aici vizitatorii vor mai regăsi miere, pâine, tăieței, produse din lapte, murături, zacuscă, legume proaspete, sucuri naturale, obiecte decorative etc.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută