Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/07/2022
Muzică

LVX Machina aduce în playlist-uri vara aceasta „Capra LVX”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii LVX Machina aduce în playlist-uri vara aceasta „Capra LVX” Share LVX Machina aduce în playlist-uri vara aceasta „Capra LVX”


Cine nu știe povestea caprei, o poate asculta sub forma celei mai noi piese lansate de către băieții de la LVX Machina. Compusă și produsă de către Cristian Balint și Octavian Uță, „CAPRA LVX” este o satiră muzicală ce surprinde prin muzică și versuri viața și pofta de a trăi fiecare moment intens. Așa cum ne-a obișnuit, LVX Machina vine cu un sound complex fresh alternative cu elemente electronice și cu un mesaj învelit în autoironie și umor negru.

„Ța ța ța căpriță ța /Ce-i mai place muzica/ Bassu’ îi face freza / Tremură carnea pe ea/ Capra noastră e belea / Moare țapii după ea/ Dar își vinde scump pielea / Fiindcă-n frunte are o stea” sunt versurile ce surprind esența sentimentelor ce te pot invada.

LVX Machina aduce în playlist-uri vara aceasta „Capra LVX”

„Mega mulțumiri Florin Oșlobanu și Club Control pentru găzduire. Toată echipa a avut grijă de căprița «Pătrățica», care s-a simțit ca o regină la filmare”, povestesc cei de la LVX Machina.

După un an de experimente pe sound și imagine sub denumirea Corivat, Yvat și Chris Corvin au trecut la numele LVX MACHINA. Sub acest nume au lansat „Rai” și „Insomniac”, cu videoclipuri care au câștigat numeroase premii la festivaluri de film din întreaga lume și au „salutat” publicul cu cel de-al treilea single al duo-ului: „Hello Holla”, piesă ce ocupă locul 1 de opt săptămâni în topul realizat de Radio Guerrilla.

Yvat s-a făcut remarcat încă din 2000 ca sound designer pentru unele dintre cele mai prestigioase bănci de sunet din lume. Primul album al său, „Concert for Violin” a fost lansat alături de label-ul englez Experimental Seafood Recordings și a atras atenția BBC Radio 3, dar și a publicului de peste hotare. Dincolo de munca de studio, Yvat este un artist de live performance cu experiența a sute de concerte în cadrul festivalurilor internaționale. 

Chris Corvin este actor, regizor, DJ și music producer, iar din 2012 își împarte timpul între New York și București. A lucrat cu Francis Ford Coppolla și a apărut în celebrul serial „The Blacklist”, a regizat clipurile pentru LVX MACHINA, iar ca DJ a mixat în numeroase cluburi din Manhattan și Brooklyn.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută